Harbeth Super HL5plus XD

5299,00

Harbethin ammattimaisen tarkka, mutta musikaalinen Super HL5 auttaa sinua uppoutumaan musiikkiin. Hinta parille

  

Ultimaalinen brittimonitori

Harbeth on valmistaja, joka ei turhan tiheään uudista kaiutinmallistoaan. Siihen on kaksi painavaa syytä. Harbeth kaiuttimet ovat alkuperäiseltä suunnittelultaan ja toteutukseltaan niin onnistuneita, että täyttävät vaativankin musiikinkuuntelijan vaatimukset vielä tänä päivänäkin kuten valmistajan alkutaipaleellakin yli 40 vuotta sitten. Toinen syy miksi Harbeth ei turhia hötkyile on se, että harvinaisesti valmistajan kaikki mallit nauttivat klassikko-statusta ja niihin syvästi ihastuneet fanit eivät ikinä hyväksyisi muutoksia, jotka veisivät äänenlaatua millään alueella aavistustakaan väärään suuntaan.

Joten kun Harbeth tuo markkinoille uudistetun malliston kannattaa todellakin höristää korviaan, sillä luvassa on jotain aidosti ja syvällisesti ennen kuulumatonta säilyttäen kuitenkin kaiken sen mitä rakastit näiden klassikoiden edellisissä versioissa. Uusitut kaiuttimet ovat saaneet mallimerkintänsä perään lisäkirjaimet XD, joka on lyhenne sanoista ”Extended Definition” viitaten malliston vieläkin parempaan tarkkuuteen ja erottelukykyyn.

SHL5plus XD on viimeisin versio legendaarisesta HL-Monitor MkI kaiuttimesta, joka on ollut yhtäjaksoisesti tuotannossa jo vuodesta 1977 asti. Se on aikojen saatossa hioutunut kohti täydellisyyttä ja uusin kehitysaste tarjoaakin ainutlaatuisen hienostuneen ja realistisen kuunteluelämyksen. Vuosikymmeniä kypsynyt ja täydellistynyt ohutseinäinen ja huolella vaimennettu BBC kotelorakenne yhdistettynä Harbethin 200mm RADIAL2TM basso-/keskiäänisen sekä 20mm superdiskantin kanssa tekevät SHL5plus XD-kaiuttimesta niin eeppisen, ilmavan, läpikuultavan, dynaamisen ja sävyrikkaan, ettei musiikin kuuntelemista malttaisi millään lopettaa.

Harbeth-kaiuttimet valmistetaan laadusta tinkimättä Iso-Britanniassa ja viimeistelyvaihtoehtoina on saatavilla: kirsikka, ruusupuu ja pähkinä.

 

Toimintaperiaate: 3-tie, bassorefleksi
Superdiskantti: 20 mm
Diskantti: 25 mm ferronestejäähdytetty
Bassoelementti: 200 mm RADIAL2
Toistoalue: 40– 20 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 86 dB
Vahvistinsuositus: 25–150 W
Mitat (l x k x s): 322 x 635 x 300 mm
Paino: 15,8 kg

 

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design QS104 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 649 euroa.

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.