Grado The Reference3

1890,00

The Reference3-rasiassa on viisioasainen neulavarsi, sekä erikoisvalmisteinen ellipsoidi timanttineula nude-kiinnityksellä.

  

Reference Series3 -äänirasioiden äänen täyteläisyys on saatu aikaan valmistus- ja kokoonpanoteknisillä menetelmillä. Esimerkiksi koteloissa käytetyn australialaisen eukaklyptuspuun (Jarrah) monivaiheinen käsittely tehdään jokaisen tuotantovaiheen välissä parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi. Reference 3 -sarjan rasioissa on kokonaan uusi yksiosainen magneettipiiri. Antojännite on 5mV luokkaa ja neulahionta tarkasti Gradon vaatimusten mukainen. Reference Series3 -äänirasioiden musiikillinen suorituskyky – bassodynamiikka, soinnikas keskialue ja ulottuva diskanttitoisto, nopeus ja hyvin määritelty äänikuva – pääsee oikeuksiinsa vasta hienoimmilla äänivarsi/levysoitin-yhdistelmillä. Suositeltu neulavoima on 1,5 – 1,9 grammaa.

Grado The Reference3

High – 4.0mV output
Low – 1 mV output

Master3- ja Reference3-malleissa on viisiosainen OTL-neulavarsi ja neulan massa 5% pienempi kuin Platinum3- ja Sonata3-malleissa. Kelat on käämitty huippupuhtaasta UHPLC-kuparijohtimesta. Master3-rasiassa on Gradon erikoisvalmisteinen elliptinen timanttineula nude-kiinnityksellä kun taas Reference3-mallissa on Gradon ellipsoidityyppinen timantti. Molemmat äänirasiat on kalibroitu erikseen.

Antojännite: 4mV @ 5 CMV (45) tai 1mV @ 5 CMV (45)
Taajuusvaste: 10-60 KHz (kontrolloitu)
Kanavaerotus: keskim. 40 dB – 10-30 kHz
Kuormitusimedanssi: 47000 ohm
Induktanssi: 55 mH tai 6mH
Resistanssi: 660 ohm tai 70 ohm(riippumaton kapasitiivisesta kuormasta)
Rungon massa: 10 g
Neulavoima: 1,6 – 1,9 g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 3a4ebabe8d4b , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.