Audiovector R1 Arreté

alk. 6450,00

Arreté-mallissa käytetään Audiovectorin omaa bassoelementtiä, sekä AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia

  

Audiovector R1 Arreté -jalustakaiutin

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelonsisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.

R -malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, ”livemäisen” äänikuvan.

Arreté-mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia, täysin uusi on myös Audiovectorin oma bassoelementti : kaksikerroskartiorakenteinen hiilikuituelementti vaiheplugilla.

Kotelon sisällä malliston edullisimpia malleja tehokkaampi Nanopore-vaimennusmateriaali.

Lisäksi Arreté-malleissa kaapelointi sekä jakosuodinkomponentit ovat syväjäädytettyjä – tällä tavoin komponenttien väliset sähköiset eroavaisuudet saadaan minimoitua.

Aivan uudet, laadukkaat, helposti käsin avattavat ja kiristettävät terminaalit on nyt asennettu hiilikuituvahvisteiseen takapaneeliin, joka tehokkaasti vaimentaa ei toivottuja värinöitä, parantaen sen takana olevan jakosuotimen toimintakykyä.

Arreté -mallien rakenteeseen kätkeytyy vielä yksi optio: Audiovectorin suunnittelema Freedom Concept-maadoituskaapeli.(kaapeli myydään lisävarusteena) Freedom Concept maadottaa elementtien rungot ja jakosuotimien osia yhteen erilliseen maadoituspiirilevyyn.

Kaiuttimen takapaneelissa on erillinen maadotusruuvi ulkopuolista Freedom-maadotuskaapelointia varten. (Liittimeen sopii banaaniliitin)
Tuloksena läsnäolevampi, erottelevampi ja ilmavampi ääni!

Eron todellakin kuulee, tule käymään ja kuule itse!

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey näkyy kuvissa). Erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lamborghini, Porsche yms.) maalaamossa. Erikoisvärin hinta on 650€ pari.

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle , jossa kaiutin päivitetään mallia ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa.

Lataa esite

OMINAISUUKSIA

Toistoalue: 38Hz – 53 kHz
Diskantti: R AMT Arreté
Keskialue/bassoelementti: 6.5″ Carbon
Kotelotyyppi: bassorefleksi
Jakotaajuus: 2900 kHz
Tehonkesto: 200 W
Mitat: ( K x L x S): 370 x 196 x 290 mm

Värit: satiinivalkoinen, ruusupuu, musta, pähkinä ja valinnainen pianolakka (+650€)

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.