Accuphase C-3900

Esivahvistin, jossa kulminoituu kaikki, mitä Accuphase on 40 vuoden aikana oppinut esivahvistimista.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase C-3900 -esivahvistin

C-3900 on teknisesti tinkimätön 3. sukupolven huippuesivahvistin. Sisäinen rakenne on sama kuin vuonna 2010 lanseeratussa C-3000:ssa, mutta tällä kertaa kahdella Balanced AAVA -yksiköllä rinnakkain. Näin laitteen sähköistä suorituskykyä on saatu parannettua merkittävästi. Voimakkuudensäädössä musiikkisignaali ei kulje potentiometrin säätöpiirin läpi pysyen siten laadultaan
muuttumattomana.

Diskreetti IV-muunninmoduuli tunnistaa kohina- ja särökomponentit tulovaiheessa, jotka sitten kumoutuvat virtatakaisinkytketyssä lähdössä. C-3900:n kohinataso on alhaisin Accuphasen esivahvistimien historiassa – 30% alempi kuin C-3850:ssa. Virtalähteessä on omat virtamuuntajat molemmille kanaville ja 10 000μF edestäsuotokonkkia. Tekniikkansa ansiosta C3900 tarjoaa erinomaisen läpinäkyvää ja elävää ääntä.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot
Tulot: 6 x rca, 4 x xlr
Lähdöt: 2 x rca, 2 x xlr
Taajuusvaste: 20 – 20000 Hz (+0 -0.2 dB)
Signaali/kohinasuhde: 118 dB / 118 dB (bal)
THD: 0,005%
Ylikuuluminen: -90 dB / 10 kHz
Jännitevahvistus: 18 dB
Kuormaimpedanssi (balansoitu/linja): 600 ohm

Mitat: L 477 mm x K 156 mm x S 412 mm
Paino: 24,6 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.