EAR Yoshino 869

5510,00

15-wattinen integroitu vahvistin innovatiivisella kytkennällä. Kauniita sulosointuja ala Tim de Paravicini.

  

EAR 869 on suunnittelija Tim de Paravicinin näkemys SET-vahvistimesta (single ended triode). EARille tyypillisesti suunnittelu on kuitenkin epäortodoksinen ja niinpä 869 käyttää putkena EL519-pentodiputkea, johon on käytetty de Paravicinin ETM-kytkentää (enhanced triode mode). Tuloksena on putken luotettavampi ja lineaarisempi käyttäytyminen ja suurempi teho, kuitenkin triodiputken äänellisillä hyveillä.

869 on 15-wattinen integroitu vahvistin, jonka etu- ja pääteaste ovat erotettavissa ja jota siten voi käyttää myös erillisenä päätevahvistimena tai miksei esivahvistiminakin. Viisi linjatason sisäänmenoa ja nauhoituslähtö riittävät lähes joka lähtöön. 869 on varsin pienitehoisena omimmillaan kohtalaisen herkkien kaiuttimien kanssa, mutta oikealla kaiutinvalinnalla äänessä on SET-vahvistimien magiikkaa.

Väri: etulevy ja muuntajat kromi, säätönupit kulta tai kromi, kotelo musta.

EAR/Yoshinon legendaarisen pääinsinöörin Tim de Paravicinin tausta on studiolaitteiden suunnittelussa ja niinpä hän suosii luotettavia, pitkäikäisiä ja yleisiä putkityyppejä sekä putkia säästäviä kytkentöjä äänenlaadusta tinkimättä. EAR/Yoshino-laitteet valmistetaan käsityönä Huntingdonissa, Englannissa.

Tekniset tiedot:

Teho (4/8/16 ohm): 15 W
Liitännät: 5 x otto, tape out, pre out (kaikki RCA)
Häiriöetäisyys: 85 dB
Putket: 2 x PCC88, 2 x EL309, 2 x EL519
Paino 22 kg
Mitat (L/K/S): 405 x 150 x 405 mm

Valmistajan kotisivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.