Accuphase A-48

Nautittava kuunneltava ja erinomainen valinta stereo-laitteiston sydämeksi. Puhtaassa A-luokassa.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase A-48 2x45W Stereo-päätevahvistin

A-48:n vahtistuspiiri perustuu kuuteen rinnakkaiseen MOSFET-päätetransistoriin push-pull -konfiguraatiossa. Piirisuunnittelu koostuu discretenä toteutetuista operaatiovahvistimista, jotka käyttävät instrumentaatiovahvistin asettelua. Piirisuunnittelun etuna on tarkoilla komponenttivalinnoilla pääsy hyvin lähelle ideaalivahvistusta, eli äärimmäisen matalaa ulossyöttöimpedanssia ja tasaista saantia kaikilla taajuuksilla ja kuormille. Vahvistimen suuri koko selittyy käsittämättömän vahvalla virtalähteellä, joka kykenee ajamaan vaivatta jopa 1Ω:n kuormaa lineaarisella skaalaantumisella 8Ω:sta ja pitää jännitteen hyvin tasattuna 60 000μF kondensaattoreilla. Hyvän vahvistuspiirin ansiosta A-48 ottaa kaiuttimen tiukkaan kontrolliin ja vaimentaa kalvon massasta johtuvat resonanssit, toisena etuna on äärimmäisen matala signaali/kohina -suhde kovassakin käytössä, johon päästään maltillisella takaisinkytkennän hyödyntämisellä. Accuphaselle tunnetusti mukana on myös runsaasti edistynyttä teknologiaa, tehokkaalle vahvistimelle hyvänä turvaominaisuutena on oikosulku suoja kaiutinterminaaleissa.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
Stereo
8Ω: 45W
4Ω: 90W
2Ω: 180W
1Ω: 360W
Mono
8Ω: 180W
4Ω: 360W
2Ω: 720W
• särö: 0.05% 2-ohm / 0.03% 4 – 16 ohm
• Keskeismodulaatiosärö: 0.01%
• Taajuusvaste: 20 – 20,000 Hz +0, -0.2 dB / 1W: 0.5 – 160,000 Hz +0, -3.0 dB
• Vahvistus (gain): Max – 3 dB, – 6 dB, – 12 dB
• Kuormaimpedanssi: 2 – 16 ohm
• Vaimennuskerroin: 800
• sisäänottoimpedanssi: balansoitu 40kΩ, single-ended 20kΩ
• Kohinasuhde (A-painotettu): 117 dB (maksimi gain)
• Mitat ( L x K x S ) : 465 x 211 x 464mm
• Paino: 33,0 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.