Naim Audio Uniti Atom HE

2599,00

Erittäin monipuolinen yhden laatikon yhdistelmälaite kuulokeharrastelijoille.

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Uniti Atom HE

Naim tuo ammattitaitonsa kuulokevahvistimien maailmaan. Atom HE:ssa Naim hyödyntää kaiutinvahvistimelle suunnitellun kotelon kompaktia jäähdytysprofiilia kuulokevahvistimelle. Vaikka kaiutinvahvarille tarkoitettu kotelo kuulostaa lievästi ylimitoitetulta kuulokevahvistimelle Naimin A-luokkainen piiritoteutus suorastaan vaatii sitä. Balansoidusti toteutettu vahvistuspiiri on melko arkipäiväinen high-end vahvistimien maailmassa, mutta piirin pitäminen discretenä on miellyttävä näky. Balansoitu osuus tulee mukaan etupaneelista löytyvän 4.4 Pentacon jakin kanssa, tai takaa löytyvillä XLR Pre out liittimillä, kun laitetta haluaa käyttää esivahvistimena. Vahvistin on luotu pariksi Focalin kuulokkeille, joiden kanssa Naim on tehnyt yhteistyötä jo tovin.

Digitaalisella puolella pitäydytään perinteisessä Burr-Brown muuntimessa, joka sointuu mukavasti A-luokkaisen lämpimämpään ja dynaamiseen sävyyn. Signaali saapuu laitteeseen, joko Toslink-, Coax piuhalla, bluetoothilla, tai suoraan sisään rakennetusta striimeristä. Myös jitter on pidetty äärimmäisen alhaalla tarkoilla kelloilla ja D/A piirin filtterirakenteella.

Laitteen käyttö on helppoa Android/iOS-yhteensopivan Naim-applikaation avulla suoraan älypuhelimella tai tabletilla ja se toimii myös monihuonekäytössä. Bluetooth-mahdollisuus lisää entisestään laitteen monikäyttöisyyttä. Ohjelmistopäivitykset hoituvat langattomasti.

Uniti Atom HE:ssa käytetyt materiaalit ja komponentit ovat korkealaatuisia ja tarkoin harkittuja. Kookas rengassydänmuuntaja ja tarkkaan mietitty jäähdytys takaavat erinomaisen äänenlaadun, käyttövarmuuden ja laitteen pitkäikäisyyden. Vahvistimen 1.5 wattia riittää mainiosti vaativimmillekkin kuulokkeille. Peräti 40-bittinen prosessori, ylinäytteistys ja Burr Brownin DA-piiri takaavat tarkan ilmavan saundin naimimaisilla PRaT-hyveillä. Viiden tuuman LCD-näyttö ja tyylikäs muotoilu ovat katseenkestäviä.

Naimin tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Ottoliitännät: 1 x koaksiaalinen (RCA), 2 x optinen (TOSLINK), 2 x USB (A), 1 x RCA
Antoliitännät: Pre out (RCA ja XLR), kuulokelähtö (4.4mm pentaconn, XLR ja 6,35mm)
Kaukosäädin: On
Vahvistinteho (16 ohm): 1.5 W
Tehonkulutus: 17 W
Mitat (L/K/S): 245 x 95 x 265mm
Paino: 7 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.