Bassocontinuo Revolution AEON X

alk. 6350,00

Mestariteoksemme, joka edustaa meitä parhaiten. Vertaansa vailla oleva, hyvin suorituskykyinen tuote.

  

AEON X

Vuonna 2020 käynnistyi uraauurtava projekti: tarkoitus oli parantaa esineitä, joita oli jo lähes seitsemän vuoden ajan pidetty laadukkaiden laitekaappien mallikappaleina.

Komposiittimateriaalien kehitys, Christoph Nussbaumerin luova nerokkuus, kokeneiden teknikkojen ja insinöörien joukko ja vankka kokemuksemme taistelussa värähtelyä vastaan mahdollistivat sellaisten tuotteiden luomisen, joista ei vielä muutamia vuosia sitten osattu edes haaveilla.

Lähes kahden vuoden tutkimustyön ja rankan uurastuksen jälkeen voimme ylpeänä esitellä uuden mallikappaleen: REVOLUTION X.

Kaikille Bassocontinuo-tuotteille myönnetään 5 vuoden takuu, joka kattaa kaikki valmistusvirheet.

Revolution-tuotesarja on nyt Revolution X

Haluamme tutkia eri maailmoja ja erilaisia tapoja ajatella. Me uskomme, että jos työ perustuu vanhentuneisiin konsepteihin, kehitys on rajallista eikä uusia keksintöjä synny. Olemme aina kulkeneet vastavirtaan, ja olemmekin alusta asti olleet innovaattoreita ja oman kohtalomme arkkitehtejä. Totutusta poikkeaminen voi olla riskialtista, mutta me rakastamme haasteita.

Revolution X on parasta, mitä olemme tähän mennessä pystyneet luomaan. Yli 114 Hz:n täysin vakaa teline, jonka äänenvaimennus saavuttaa huipputasonsa jo 7 Hz:ssä.

Kaikki mitattavissa olevat arvot on mitattu, ja ne on vahvistanut täysin riippumaton analyysilaboratorio.

Teknologian inspiroima

Itävallassa syntynyt artensaanisuvun vesa valmistui Scuola Politecnica di Designista. Hän kartutti kokemustaan kansainvälisissä suunnittelutoimistoissa Salzburgissa, Milanossa ja Bostonissa. Vuonna 1997 hän perusti ja johti yhtä Italian menestyneimmistä innovaatiokeskeisistä teollisen muotoilun toimistoista. Hänen suunnittelija- ja insinööritiiminsä voitti yli 200 kansainvälistä teollisen muotoilun palkintoa.

Tällä hetkellä hän johtaa pientä, joustavaa ja äärimmäisen erikoistunutta suunnittelijoiden ja insinöörien tiimiä, joka tarjoaa innovatiivisia muotoiluratkaisuja. Studion asiakaslista on vaikuttava: joukossa on esimerkiksi Scarpa, Atomic ja Smeg. Christoph on erikoistunut sovellettuun ergonomiaan, urheilubiomekaniikkaan ja brändistrategiaan, ja hänen työnsä saa innoituksensa teknologiasta.

Hiili valmiina lähtöön

Monokokkiteknologiaa

Olimme vuonna 2015 ensimmäisiä, jotka toivat markkinoille rakenteellisesta hiilikuidusta valmistetut telineet: vielä tähänkään päivään mennessä kukaan ei ole onnistunut jäljittelemään sitä.

Vuonna 2022 lanseerasimme esineen, joka murskaisi ja mullistaisi kaiken sen, mikä aikanaan ällistytti meitä.

Kantavan monokokkikehikon näennäinen jäykkyys pitää sisällään joustavan sielun, joka tekee AEON X:stä markkinoiden uuden vertailukohdan. F1-autojen turvaohjaamoissa käytetään samaa monokokkiteknologiaa.

Laminointiprosessin rakenteellinen päällekkäisyys takaa lievemmän kierron, staattisen kuorman kestävyyden ja matalataajuuksisen värinän vaimennuksen. Kaikki tämä tulee esiin suorituskyvyssä, jota ei koskaan aiemmin ole mitattu vain 1,7 mm hiilikuidussa.

Tekniset tiedot

  • Kantavuus: 80 kg (alahylly), 60 kg (muut hyllyt)
  • Hyllyvälitykset vakiona: 250 mm
  • Hyllynpaksuus: 25 mm
  • Kokonaismitat: 660 x 585 mm (L x S)
  • Hyötypinta-ala: 600 x 520 mm (L x S), 600 x 560 mm (ylähylly)
  • Ylähyllyn hyötypinta-ala: 600 x 560 mm (L x S)

HUOMAA

  • Laitehyllyssä käytetään TSA- (Technogel Shock Absorber) ja EDT-tekniikkaa (Encapsulated Damper Technology).

Custom hyllyn tilaaminen

Suunnittele haluamasi hylly Bassocontinuon konfiguraattorilla

Saatavilla kolmella eri jalkavaihtoehdolla: Kupari/Hopea, Lyijy/pronssi, Hopea

Kukin hylly saatavilla omalla välityksellään  100 – 350mm, 50mm askelissa.

Kun olet kasannut haluamasi laitehyllyn, kopio saadut koodit ja ota yhteyttä!

Kukin koodi kuvaa yhtä laitetelineen hyllyä ja on muotoa: AAAAB000CCD, (A malli, B viimeistely, 0 hyllyvälitys, C mikä hylly kyseessä, D jalkojen viimeistely.)

Putket

Kupari/Hopea, Lyijy/pronssi, Hopea

Hyllyjen määrä

2, 3, 4, 5

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): d843d1c06512-1-1-1-1-1-1-1-1 ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.