Rega Planar 8

alk. 2399,00

Regan uutuus-levysoitin audiofiilille.

  

Rega Planar 8

Planar 8 ei juurikaan perustu Regan edelliseen P8-mallinimellä kulkeneeseen levysoittimeen, vaan sen kehittelyssä otettiin lähtökohdaksi Regan kaikkien aikojen lippulaivamalli, legendaarinen Naiad. Regan filosofiassa levysoittimen rungon on oltava mahdollisimman kevyt ja jäykkä yhtaikaa ja tähän päästään käyttämällä rungon sandwich-rakenteessa lentokoneteollisuudesta peräisin olevaa erittäin kevyttä Tancast 8 -polyuretaania. Aiempi, neliskanttinen runko on hylätty tyystin ja Planar 8:ssa on säilytetty vain olennaisin kehikko rungosta. Alumiininen yhdestä kappaleesta valmistettu apurunko ja käsin viritetty 24 voltin moottori yhdistettynä uuteen NEO-virtalähteeseen toimivat uuden Planar 8:n pohjana.

NEO-virtalähde toimii digitaalisesti ja huolehtii pyörintänopeuden vaihtamisesta. Virtalähteestä onnistuu myös pyörintänopeuden hienoviritys. Soittimen alhaisiin särötasoihin virtalähteellä on suuri merkitys ja se tekee soittimen myös immuuniksi verkkovirran vaihteluille ja häiriöille.

Planar 8:ssa käytetään uutta RB880-äänivartta. Sekä äänivarren että levylautasen laakeroinnissa on erittäin pienet toleranssit. Lasinen levylautanen on paitsi yksityiskohdiltaan loppuun saakka mietitty, myös hillityn tyylikäs. Hihnavetoisen soittimen hihnat ovat levylautasen ja äänivarren tavoin uutta suunnittelua ja niihin on käytetty uusinta tekniikkaa ja materiaaleja.

Huom! Uutta muotoilua edustava Planar 8 ei sovi Regan aiempaan, levysoittimille tarkoitettuun seinätelineeseen. Sille on kuitenkin saatavissa oma seinätelinemalli.

Planar 8 voidaan toimittaa Regan Ania- tai Apheta 2 -äänirasiat tehdasasennettuna.

Planar 8 on suunniteltu ja valmistettu muiden Regan tuotteiden tavoin Kaakkois-Englannin Essexissä täyttämään korkeimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset. Hi-Fi Choice -lehden suositus.

• Väri: Harmaa
• Äänivarsi: RB880
• Mitat (L/K/S): 420 x 125 x 315 mm
• Paino: 4,2 kg
• NEO-virtalähteen mitat (L/K/S): 180 x 50 x 155 mm
• NEO-virtalähteen paino: 0,6 kg

Bonus
Tämän levysoittimen nettiostaja saa kaupan päälle vinyyliharrastajan selviytymispakkauksen. Pakkaukseen sisältyy levyharja, neulaharja ja mekaaninen neulavaaka. Edun arvo on n. 50 euroa.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.