Rega Planar 6

alk. 1499,00

Regan uutuus-levysoitin audiofiilille.

  

Planar 6 levysoitin

Planar 6 on ensimmäinen Regan levysoitin, jonka rungon sandwich-rakenteessa käytetään lentokoneteollisuudesta peräisin olevaa erittäin kevyttä Tancast 8 -polyuretaania. Runko on Regan filosofian mukaan mahdollisimman kevyt ja jäykkä. Alumiininen yhdestä kappaleesta valmistettu apurunko ja käsin viritetty 24 voltin moottori yhdistettynä uuteen NEO-virtalähteeseen toimivat uuden Planar 6:n pohjana. Sen päälle on kasattu herkkuja: tarkkuustyötä oleva laakerointi, lasilautanen, uusi käsityötä oleva RB330-äänivarsi ja tyylikäs savulasia imitoiva pölykansi, joka sopii Planar 6:n harmaaseen väriin kuin nenä päähän.

NEO-virtalähde toimii digitaalisesti ja huolehtii pyörintänopeuden vaihtamisesta. Virtalähteestä onnistuu myös pyörintänopeuden hienoviritys. Soittimen alhaisiin särötasoihin virtalähteellä on suuri merkitys ja se tekee soittimen myös immuuniksi verkkovirran vaihteluille ja häiriöille.

Planar 6 on suunniteltu ja valmistettu muiden Regan tuotteiden tavoin Kaakkois-Englannin Essexissä täyttämään korkeimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset.

Hi-Fi Choice -lehden suositus.

• Väri: Harmaa
• Mitat (L/K/S, pölykansi kiinni): 448 x 120 x 365 mm
• Paino: 5,2 kg
• NEO-virtalähteen mitat (L/K/S): 180 x 50 x 155 mm
• NEO-virtalähteen paino: 0,6 kg

Toimitetaan haluttaessa Regan Exact-äänirasia (MM) tai Regan uusi Ania-äänirasia (MC) asennettuna.

Valmistajan tuotesivut
Planar6-video

Bonus
Tämän levysoittimen nettiostaja saa kaupan päälle vinyyliharrastajan selviytymispakkauksen. Pakkaukseen sisältyy levyharja, neulaharja ja mekaaninen neulavaaka. Edun arvo on n. 50 euroa.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.