Melco S100

2499,00

S100:n arkkitehtuuri poikkeaa tavallisista IT-datakytkimistä, jotka on tyypillisesti optimoitu vain nopeutta ja kapasiteettia varten.

  

Melco S100

Mm. virtalähteen ja ethernet-porttien konfiguroinnin osalta päivitetyn Melco S100/2:n arkkitehtuuri poikkeaa tavallisista IT-datakytkimistä, jotka on tyypillisesti optimoitu vain nopeutta ja kapasiteettia varten. S100 keskittyy ensisijaisesti datan eheyteen ja signaalitien sekä maadoituksen puhtauteen. S100 omaa erittäin stabiilin 1,5 Mt pakettipuskurin, joka vastaa täydellisesti Hi-Res-äänentoiston vaativiin tarpeisiin. Jo alkuperäinen S100 nauttii edelleen suurta arvostusta laadukkaiden kytkimien harvassa joukossa, mutta uusittu S100/2 vie suorituskyvyn entistäkin pidemmälle.

Kaksi 100Mb RJ45-porttia tarjoavat parhaan äänenlaadun mille tahansa verkkomusiikkisoittimelle, kun taas kuusi 1Gb porttia ovat ihanteellisia verkkolaitteille tai vaikkapa Apple TV 4K:lle. Gigabitin liitännöistä on hyötyä myös mahdollisen Roon Core -äänilähteen kanssa, joka tarvitsee nopean yhteyden.

Kaksi SFP-porttia sallivat S100:n ja siihen liitettyjen laitteiden (esim. Lumin) optisen kuituerotuksen, joka mm. katkaisee laitteiden sähkömekaanisen kytkennän monenlaisia häiriöitä tuottavista kotiverkon laitteista, kuten modeemi, virtalähteet ja kytkimet. Suosittelemme lämpimästi harkitsemaan S100:n kanssa Melcon tarkoin testaamaa ADOT MC02 kuituadapterisarjaa.

Laitteen mekaaninen vakaus edistää järjestelmän suorituskykyä. S100 on rakennettu jäykälle teräsalustalle erinomaisin suojauksin. Täysmetallinen kotelo on vastaava kuin Melcon audiofiililuokan pienikokoisissa musiikkikirjastoissa.

Virransyötön toteutuksessa on käytetty huippulaatuisia kondensaattoreita, joilla varmistetaan häiriötön toiminta. Ulkoinen virtalähde mahdollistaa S100:n tehokkaan eristyksen ja hallutessasi päivityksen lineaarivirtalähteellä (esim. Plixir, Keces, Nordost).

Tekniset tiedot:

Dataliitännät:
2 x 100Mb/E RJ45
6 x 1000Mb/E RJ45
2 x optinen SFP/LC

Virtaliitäntä:
12V / 1A (standardi 5,5 x 2,1 mm koaksiaaliplugi)

Koko: (LxKxS) 215 x 61 x 269 mm
Paino: 2,5 kg
Takuu: 24 kk

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.