Melco S10

5999,00

S10 keskittyy ensisijaisesti datan eheyteen ja signaalitien sekä maadoituksen puhtauteen.

  

Melco S10

Melco S10:n pääyksikkö perustuu paranneltuun S100-verkkokytkimeen hyötyen mm. kehittyneestä virranhallinnasta, paremmasta alumiinikotelosta sekä järeän teräksisestä rungosta. S10:n arkkitehtuuri poikkeaa tavallisista IT-datakytkimistä, jotka on tyypillisesti optimoitu vain nopeutta ja kapasiteettia varten. S10 keskittyy ensisijaisesti datan eheyteen ja signaalitien sekä maadoituksen puhtauteen. S10 omaa erittäin stabiilin 1,5 Mt pakettipuskurin, joka vastaa täydellisesti Hi-Res-äänentoiston vaativiin tarpeisiin. Jo alkuperäinen S100 nauttii suurta arvostusta laadukkaiden kytkimien harvassa joukossa, mutta järeällä lineaarivirtalähteellä varustettu S10 lunastaa helposti paikkansa mallistossa, kun vain paras on kyllin hyvää.

Neljä 100Mb RJ45-porttia tarjoavat parhaan äänenlaadun mille tahansa verkkomusiikkisoittimelle, kun taas neljä 1Gb porttia ovat ihanteellisia verkkolaitteille tai vaikkapa Apple TV 4K:lle. Gigabitin liitännöistä on hyötyä myös mahdollisen Roon Core -äänilähteen kanssa, joka tarvitsee nopean yhteyden.

Kaksi SFP-porttia sallivat S10:n ja siihen liitettyjen laitteiden (esim. Lumin) optisen kuituerotuksen, joka mm. katkaisee laitteiden sähkömekaanisen kytkennän monenlaisia häiriöitä tuottavista kotiverkon laitteista, kuten modeemi, virtalähteet ja kytkimet. Suosittelemme lämpimästi harkitsemaan S10:n kanssa Melcon tarkoin testaamaa ADOT MC02 kuituadapterisarjaa.

Laitteen mekaaninen vakaus edistää järjestelmän suorituskykyä. S10 on rakennettu jäykälle teräsalustalle erinomaisin suojauksin. Täysmetallinen kotelo on vastaava kuin Melcon audiofiililuokan pienikokoisissa musiikkikirjastoissa.

Virransyötön toteutuksessa on käytetty huippulaatuisia kondensaattoreita, joilla varmistetaan häiriötön toiminta.

Tekniset tiedot:

Dataliitännät:
4 x 100Mb/E RJ45
4 x 1000Mb/E RJ45
2 x optinen SFP/LC

Koko (L x K x S): 215 x 61 x 269 mm per yksikkö
Paino: 13 kg
Takuu: 24 kk

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.