Magnepan LRS

1200,00

Magnepan LRS yllättää!

  

Magnepan LRS

Magnepan ehkä tunnetaan huoneenkorkuisista magnetostaattikaiuttimista, mutta tosiasiassa se on valmistanut pienempiäkin staatteja jo 1990-luvulta alkaen. Uusi LRS on kuitenkin kokonaan eri kaiutin ’sisäänheittomalli’ SMG/MMG kolme vuosikymmentä sitten. Tällä kertaa Magnepan on olettanut ihmisillä olevan käytössään keskimäärin laadukkaita, paljon tehoa ja virtaa antavia vahvistimia, ja siksi LRS:ssä (Little Ribbon Speaker), toisin kuin MMG:ssa, on Magnepanin myöhemmin kehittämät kvasinauhaelementit (Quasi Ribbon).

Kvasinauhaelementissä pystysuuntaisten magneettien luomassa magneettikentässä värähtelevän mylar-kalvon pinnalle liimatut johtimet ovat alumiinifoliota alumiinijohdon sijaan. LRS on koko toistokaistansa osalta yhtä kvasinauhapaneelia basso- ja diskanttiosioilla. Kvasinauhakaiuttimena LRS vaatii vahvistimelta aiempaa enemmän, mutta toisaalta palkitsee kuuntelijansa äänenlaadulla, joka hyvin ennakkoi, mihin sellaiset huippumallit, kuten 20.7 tai 30.7, pystyvät.

Dipolikaiuttimena LRS säteilee ääntä tasaisesti eteen ja taakse, ja vain minimaalisesti sivuille. Pienen massansa ansiosta säteilevä kalvo reagoi nopeasti vahvistimen tuottamaan sähköiseen signaaliin. Ääni on avoin, ilmava ja sointitasapainoltaan luonnollinen kokoon nähden yllättävän hyvällä basso- ja diskanttitoistolla. Hinta/laatu-suhde on huikea. Riskinä on, että LRS:n jälkeen kuuntelijasta elinikäinen Magnepan-entusiasti!

Periaate: 2-tie / kvasinauhakaiutin
Taajuusvaste: 50 – 20 kHz
Herkkyys: 86dB / 500Hz / 2.83v
Impedanssi: 4 ohm
Mitat (LxKxS): 37 cm x 121 cm x 2,5 cm
Runko:
Puu: vaalea tammi, tumma kirsikka
Alumiini: musta, hopea
Kangas: luonnonvalkoinen, harmaa tai musta
Sijoitus: diskanttielementti sisä- tai ulkolaidalla, diskanttielementti ei koskaan lähempänä kuuntelijaa kuin bassoelementti

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.