Lehmann Black Cube SE II

alk. 999,00

Lehmannin legendaarinen RIAA-vahvistin PWX-powerilla

  

Ensiesittelynsä jälkeen vuonna 1995 Black Cube -levysoitinvahvistimet ovat ansainneet kulttimaineen analogiäänen harrastajien parissa. Jatkuva testimenestys ja korkea asiakastyytyväisyys on osoitus Lehmannin panostuksesta laatuun.

Äänellisesti paremman SE-version takana on 30 VA:n PWX-virtalähte. Sen myötä basso on kiinteämpi, keskialue soljuvampi ja yleissointi avoimempi. Selkeän parannuksen johdosta yhä useampi harrastaja valitsee SE-version heti kättelyssä. SE-version järeämpi sisarmalli, SE2, on rakennettu Decade-mallista tuttuun metallikoteloon ja sisältää kehittyneemmän bassosuodatuksen lukuisine eri asetuksineen.

Black Cube SE2 on yhteensopiva käytännössä kaikkien äänirasioiden kanssa. Omistitpa sitten korkean antotason MM-rasian tai matalimman jännitteen MM-rasian, Black Cube SE tarjoaa muokattavuutta täydellisen impedanssisovituksen saavuttamiseksi.

Täysin passiivinen RIAA-ekvalisointi tehdään laadukkailla MKP-kondensaattoreilla, ja metallikalvovastukset tuottavat erittäin alhaisen kohinatason. Liittimet ovat kullattuja.

Pienen kokonsa ansiosta Black Cube SE2 voidaan sijoittaa erittäin lähelle levysoitinta, mikä minimoi häviöt. Ulkoinen, reguloitu virtalähde liittyy vahvistimeen tukevalla Neutrik XLR -liittimellä.

Ottoimpedanssi: 47 kohm, 1 kohm, 100 ohm
1 x omavalintainen kuorma vastuksella
Antoimpedanssi: 47 ohm
Ottokapasitanssi: 100 pF
Vahvistus: 36/46/56/66 dB valittavissa
Signaali-kohinasuhde: 71/63 dB (MM/MC)
Kanavatasapaino: 0,5 dB
Bassosuodatus: 16 asetusta välillä 7Hz-90Hz
Mitat (l x k x s): 113 x 45 x 108 mm (Black Cube SE2)
93 x 45 x 233 mm (PWX)
Paino: Black Cube SE2: 0.60 kg, PWX: 1.00kg
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.