Hifiman Susvara

6999,00

Hifiman Susvara -kuulokkeilla on kyky siirtää kuuntelija äänelliseen paratiisiin lempeällä ja sopusointuisella äänellään.

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Susvara

Jos vain paras kelpaa, Hifiman Susvara -kuulokkeilla on kyky siirtää kuuntelija äänelliseen paratiisiin lempeällä ja sopusointuisella äänellään. Tonaalinen laatu ja äänen selkeys on toteutettu muun muassa kaiutinelementin nano-ohuella kalvolla, johdinrakenteella ja magneetin häivitystekniikalla. Magnetostaattisena kuulokkeena Susvaran ääni on myös puhdasta ja särötöntä ja hyvin dynaamisen. Parempaa kuuloketta on vaikea löytää.

Tekniset tiedot:

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 6Hz-75kHz
Impedanssi: 60Ω
Herkkyys: 83dB
Kuulokkeen paino: 450g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 760a6c98b3c6 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.