Harbeth Monitor 30.2 XD

4390,00

Vaativille kuuntelioille tehty tinkimättömästi luonnollinen klassikko monitori. Hinta parilta

  

Kaiutin vaativalle kuuntelijalle

Harbeth on valmistaja, joka ei turhan tiheään uudista kaiutinmallistoaan. Siihen on kaksi painavaa syytä. Harbeth kaiuttimet ovat alkuperäiseltä suunnittelultaan ja toteutukseltaan niin onnistuneita, että täyttävät vaativankin musiikinkuuntelijan vaatimukset vielä tänä päivänäkin kuten valmistajan alkutaipaleellakin yli 40 vuotta sitten. Toinen syy miksi Harbeth ei turhia hötkyile on se, että harvinaisesti valmistajan kaikki mallit nauttivat klassikko-statusta ja niihin syvästi ihastuneet fanit eivät ikinä hyväksyisi muutoksia, jotka veisivät äänenlaatua millään alueella aavistustakaan väärään suuntaan.

Joten kun Harbeth tuo markkinoille uudistetun malliston kannattaa todellakin höristää korviaan, sillä luvassa on jotain aidosti ja syvällisesti ennen kuulumatonta säilyttäen kuitenkin kaiken sen mitä rakastit näiden klassikoiden edellisissä versioissa. Uusitut kaiuttimet ovat saaneet mallimerkintänsä perään lisäkirjaimet XD, joka on lyhenne sanoista ”Extended Definition” viitaten malliston vieläkin parempaan tarkkuuteen ja erottelukykyyn.

M30.2 XD on klassisen BBC LS5/9 monitorin vuosikymmeniä jatkuneen evoluution hienostunein ja täydellisin versio. Se toimii lähes missä tahansa huoneessa herättäen musiikin eloon huimalla keskialueen selkeydellään, erottelevalla bassollaan ja sävyrikkaudellaan. Ei olekaan siis ihme, että M30-malli on nauttinut klassisen musiikin tuottajien ja äänittäjien vankkumatonta luottamusta ilmestymisestään asti. Harbeth M30.2 XD ei hämää eikä huijaa ennen pitkää rasitteeksi muodostuvilla säihkeellä ja kimmellyksellä vaan pureutuu äänitteen ja musiikin ytimeen.

Harbeth-kaiuttimet valmistetaan laadusta tinkimättä Iso-Britanniassa ja viimeistelyvaihtoehtoina on saatavilla: kirsikka, tamo-saarni ja pähkinä.

 

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskantti: 25 mm ferronestejäähdytetty
Bassoelementti: 200 mm RADIAL2
Toistoalue: 50 – 20 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 85 dB
Vahvistinsuositus: 25–150 W
Mitat (l x k x s): 277 x 460 x 275 mm
Paino: 11,6 kg

 

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design QS104 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 649 euroa.

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.