Grado Green

149,00

Uusi kelarakenne ja matalampi signaaligeneraattorin liikkuvien osien massa kolmiosaisella neulavarrella.

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado Green

Uusissa Black- ja Green-äänirasioissa on uusi kelarakenne ja matalampi signaaligeneraattorin liikkuvien osien massa. Black- ja Green-malleissa on messinkiholkkiin asennettu erikoissuunniteltu elliptinen timanttineula, keloissa samaa hapetonta vakiokuparijohtoa kuin Red- ja Blue-rasioissa, mutta OTL-naulavarsi on kolmiosainen.

Green-mallit ovat Black-tuotantolinjalta poimittuja, kovemmat testikriteerit täyttäviä yksilöitä (vain noin 15% koko määrästä).

Taajuusvaste: 10Hz-50KHz
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Kanavaerotus (1KHz): 30 dB
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 1,5g
Neulan profiili: elliptinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Komplianssi: 20 µm/mN
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Kiinnitys

standard mount, P-Mount

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 935a57232cb7 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.