Grado ME+ monorasia

199,00

Tekee mono-levyistä kohinattomampia ja niiden äänestä monilla tavoin miellyttävämmän ja aidomman kuuloisen.

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado Mono ME+

Monilla vinyylilevyjen ystävillä on levykokoelmassaan edelleen mono-levyjä. Heitä varten Grado on suunnitellut ja valmistanut kaksi uutta mono-äänirasiaa: Mono MC+ pallopäisellä neulalla ja Mono ME+ ellipttisellä timanttineulalla. ME+:ssä on Gradon päivitetty signaaligeneraattorijärjestelmä. Kaikki puukoteloiset äänirasiat ovat saatavana mono-versioina. Mono-rasiat tekevät mono-levyistä kohinattomampia ja niiden äänestä monilla tavoin miellyttävämmän ja aidomman kuuloisen.

Taajuusvaste: 10-50
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 1,5g
Neulan profiili: elliptinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 439cb6eec699 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.