Audiovector R1 Avantgarde

alk. 5350,00

Avantgarde -mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia.

  

Audiovector R1 Avantgarde -jalustakaiutin

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R -malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, ”livemäisen” äänikuvan.

Avantgarde -mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia, täysin uusi on myös Audiovectorin oma bassoelementt, se on kaksikerroskartiorakenteinen hiilikuituelementti.

Kotelon sisällä malliston edullisempaa Signature-mallia tehokkaampi vaimennusmateriaali.

Kaiuttimen takaaa löytyy uudet, laadukkaat, helposti käsin avattavat ja kiristettävät terminaalit, nekin ovat Audiovectorin omaa tuotantoa.

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey näkyy kuvissa). Erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lamborghini, Porsche yms.) maalaamossa. Erikoisvärin hinta on 650€ pari.

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle , jossa kaiutin päivitetään mallia ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa.

Lataa esite

OMINAISUUKSIA

Toistoalue: 40Hz – 53 kHz
Diskantti: R AMT
Keskialue/bassoelementti: 6.5″ Carbon
Kotelotyyppi: bassorefleksi
Jakotaajuus: 3 kHz
Tehonkesto: 180 W
Mitat: ( K x L x S): 370 x 196 x 290 mm

Värit: satiinivalkoinen, ruusupuu, musta, pähkinä ja valinnainen pianolakka (+650€)

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.