Accuphase E-5000

14190,00

E-5000 edustaa Accuphasen 50-vuotis malliston korkeatehoista päätyä ja sisältää kaiken, mitä huippu integroidulta voi toivoa

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase E-5000 50-vuotis referenssi integroitu

E-5000 edustaa Accuphasen 50-vuotis malliston korkeatehoista päätyä. Dual-mono piirirakenteena toteutettu vahvistin on Accuphasen integroiduista vahvin ja ajaa vaivatta aivan mitä tahansa sen taakse heittää. Vahvistin perustuu viiteen rinnakkaiseen BJT-päätetransistoriin, yhdessä ne pystyvät pukkaamaan 240 Wattia (8Ω). Nälkäisen vahvistimen ruokkimiseksi löytyy reippaan kokoinen rengassydän ja pari valtavan kokoista 40000μf suotokondensaattoria. Etuvahvistimen puolella Accuphase näkee erityistä vaivaa uskomattoman tuntuisen digitaalisen potentiometrin eteen. Tiukkaan toleranssiin työstetty metallinen koppa pitää DC-moottorin leijuvana, joten nuppi pyörii äärimmäisen tasaisesti. Etuvahvistin perustuu Accuphasen kaksijakoiseen AAVA-piiriin, joka muuntaa sisääntulevan jännitteen virraksi. Piirin kaverina on diskreetisti rakennettu kuulokevahvistin laatu komponenteilla. AAVA:n digitaalinen etuvahvistin on 16 bittinen, joten askeleita löytyy kyllikseen (noin 65 500), verrattuna tyypillisiin 64-128 askeleisiin. Digitaalisen esivahvistimen etuihin kuuluu eksakti äänenvoimakkuuden säätö molemmille kanaville ja tyypillistä potentiometria matalampi impedanssi kuuntelutasolla, joka tyypillisesti aiheuttaa ylimääräistä häiriötä. Vahvistimesta löytyy myös kaksi paikkaa lisäkorteille.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot
Jatkuva teho:
– 320W 4 ohm
– 240W 8 ohm
Taajuusvaste: 20 – 20000 Hz (+0 -0.5 dB)
Signaali/kohinasuhde: 111 dB (bal / linja)
Jännitevahvistus: 18 dB / 28 dB
Kuormaimpedanssi (kaiuttin pari 1 ja 2): 4 – 16 ohm, 8 – 16 ohm
Vaimennuskerroin: 1000
Tulot: 5 x rca, 2 x xlr, pre-out (rca, xlr), main-in (rca, xlr)
Kuulokevahvistin: > 8 ohm

Mitat (L x K x S): 465 mm x 211 mm x 502 mm
Paino: 33.8kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.