Accuphase DAC-60

Optimaalista toistoa digitaalisista äänilähteistä pienellä lisävaivalla. USB B, optinen ja koaksiaalinen/rca.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DAC-60-D/A-muunninkortti

DAC 60 on laadukas digitaalinen äänikortti, joka toimii digitaalisen signaalin tulona, kun kortti asennetaan Accuphasen esivahvistimeen tai tiettyihin integroituihin vahvistimiin, joissa on korttia varten vapaa portti. DAC-60 tukee useita eri digitaalisia äänilähteitä ja on varustettu tarkalla 2MDS+-tyypin (Multiple Delta Sigma) da-muuntimella kahdella rinnakkain sijoitetulla ES9016K2M (ESS Technologies) da-sirulla.

Digitaalisia lähteitä varten on käytettävissä kolme sisääntuloa: usb (max 11,2 MHz/1 bit dsd ja max 384 kHz/32 bit pcm), optinen (max 96 kHz/24 bit) ja koaksiaali (max 192 kHz/24 bit). DAC-60-lisäkortti takaa korkea äänenlaadun ulkoisista digitaalisista ohjelmalähteistä.

Lataa hinnasto

Lataa esite

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.