Accuphase AD-60

Suorituskykyinen phono/riaa-taajuuskorjainkortti esi/vahvistimille joista levysoitintulopiiri puuttuu.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase AD-60-riaa-levysoitinesivahvistin

he AD-60 is a high-performance, MC/MM cartridge compatible phono equalizer amp for truly enjoyable playback of analog records when installed in any Accuphase preamplifier or integrated amplifier (supported models listed below).

It features the latest circuitry topology and carefully selected high-quality materials for exceptional noise suppression and superior RIAA equalization. With MC input, the most suitable impedance for the cartridge in use can be selected from 30, 100, 200 or 300 Ohms.

The board also incorporates a subsonic filter to cut excessive woofer flutter caused by warped records. When installed in an amplifier with switching capabilities, the amp’s front panel controls can be used for MC/MM switching, MC input impedance selection, and turning the subsonic filter on/off. The AD-60 lets true music connoisseurs enjoy the reemerging world of playing traditional records.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
MC/jännitevahvistus: 66 dB
MC/ottoimpedanssi: 30/100/200/300 ohm
MM/jännitevahvistus: 40 dB
MM/ottoimpedanssi: 47 kilohm
Subsonic filtteri:. 25 Hz, -12 dB/oktaavi

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.