Accuphase AD-50

Suorituskykyinen phono/riaa-taajuuskorjainkortti esi/vahvistimille joista levysoitintulopiiri puuttuu.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase AD-50-riaa-levysoitinesivahvistin

AD-50 (Analog Disc Input Board) on suorituskykyinen phono/riaa-taajuuskorjainkortti esi/vahvistimille joista levysoitintulopiiri puuttuu. Äänirasiatyypin (mm tai mc) valinta tapahtuu vahvistimen etulevyn MC/MM-kytkimellä sen sijaan ottoimpedanssin mc-rasioille ja subsonic-suotimen valinta tapahtuu sisäisillä dip-kytkimillä. Jännitevahvistusta mc-äänirasioille AD-50 antaa 66 dB ja mm-äänirasioille 40 dB. Ottoimpedanssi on mm-rasioille 47 kilohmia ja mc-äänirasioille valittavissa: 30/100/300 ohmia.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
MC/jännitevahvistus: 66 dB
MC/ottoimpedanssi: 30/100/300 ohm
MM/jännitevahvistus: 40 dB
MM/ottoimpedanssi: 47 kilohm
MC/herkkyys, vaste, kohinasuhde: 0.126mV,
20Hz – 20kHz ±0.3dB, 84dB
MM/herkkyys, vaste, kohinasuhde: 2.5mV, 20Hz – 20kHz ±0.3dB, 86dB

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.