Supra Supra lorad 2.5 CS-EU/ANGLED virtakaapeli

alk. 65,00

Häiriösuojattu audiofiilin virtajohto, kpl

  

Supra oli aikoinaan ensimmäisiä alan yrityksiä, joka rupesi kyseenalaistamaan perinteisen sähköjohdon käytön kaiutinkaapelina – he toivatkin lopulta vuonna 1976 markkinoille Classic 2.5 -kaiutinkaapelinsa, joka lopulta paljasti musiikinkuuntelijoille nykyään itsestään selvänä pidetyn ilosanoman: johdollakin todella on merkitystä. Vielä Nykyäänkin Supran tuotteilla on poikkeuksellisen hyvä hinta/laatusuhde, joka yhdistyy tarkkoihin sähköisiin suoritusarvohin ja omaan valmistukseen tehtaalla joka sijaitsee Ljungskilessa, Ruotsissa.

Lorad 2.5

Lorad on tehokkaasti häiriösuojattu ja mukavan taipuisa audiofiilin virtajohto, joka takaa vakaan ja puhtaan äänentoiston. Lorad 2.5 soveltuu käytettäväksi kaikissa audiolaitteissa, joissa käytetään standardia IEC-runkoliitintä. Myynnissämme olevassa versiosssa käyteään 90 asteen kulmassa olevaa Schuko-pistoketta (seinään tuleva liitin).

Huom! Lorad 2.5 on saatavana myös järeällä 16A:n IEC-liittimellä (tätä liitintyyppiä käyttävät mm. järeämmät päätevahvistimet ja Supran MD08/MD10-virtasuotimet/jakorasiat), voit valita tämän vaihtoehdon tämän sivun yläreunan alasvetovalikosta.


OMINAISUUKSIA

Johtimet: 3×2.5 mm2, tinapäällysteinen 5N happivapaa kupari, häiriösuojaus
Säikeiden määrä: 320
Säikeen halkaisija:Ø 0.10 mm
Kaapelin halkaisija: Ø 11 mm
Jatkuva virrankesto: 16A
Muuta: Schuko-pistoke 90 asteen kulmassa
Pituusvaihtoehdot nettikaupassamme: 1 ja 2 m

Pituus

1 m, 2 m

Liitin

Vakio, 16A IEC

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 46480ef4e7a9 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.