Supra eff-ixlr välikaapeli

alk. 119,00

Supran balansoitu audiokaapeli, pari

  

Supra oli aikoinaan ensimmäisiä alan yrityksiä, joka rupesi kyseenalaistamaan perinteisen sähköjohdon käytön kaiutinkaapelina – he toivatkin lopulta vuonna 1976 markkinoille Classic 2.5 -kaiutinkaapelinsa, joka lopulta paljasti musiikinkuuntelijoille nykyään itsestään selvänä pidetyn ilosanoman: johdollakin todella on merkitystä. Vielä Nykyäänkin Supran tuotteilla on poikkeuksellisen hyvä hinta/laatusuhde, joka yhdistyy tarkkoihin sähköisiin suoritusarvohin ja omaan valmistukseen tehtaalla joka sijaitsee Ljungskilessa, Ruotsissa.

Supra EFF-I välikaapeli

EFF-I on yksi tehtaan palkituimmista tuotteista ja on korkealuokkainen vaihtoehto signaalivälikaapeliksi vaativaankin kuunteluun. EFF-I soveltuu kaikkiin analogikytkentöihin, esimerkiksi esivahvistimen ja päätevahvistimen väliin tai cd-soittimen ja integroidun vahvistimen väliin. EFF-I-kaapelin rakenteessa on otettu huomioon audiosignaalin mahdollisimman muuttumaton siirtyminen antavan ja vastaanottavan laitteen välillä, esimerkiksi signaalin vaiheen siirtymisen luvataan olevan huippuluokkaa. EFF-I -johdon eri malliversiot poikkeavat toisistaan ainoastaan liittimien osalta.

Myymässämme EFF-IXLR -versiossa käytetään Supran balansoituja Swift XLR -liittimiä, joiden avulla pääset nauttimaan balansoidun kytkennän mukanaan tuomista eduista (laitteistasi riippuen).

OMINAISUUKSIA

Resistanssi: 38 Ω / km
Kapasitanssi: 75 pF / m
Liittimet: Supra Swift XLR
Pituusvaihtoehdot nettikaupassamme: 1 ja 2 m/pari

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.