Rega Aethos

3999,00

Uutuus!

  

Rega Aethos

Täysin uutta muotokieltä edustavaan koteloon rakennettu Aethos perustuu neljään Sanken päätetransistoriin per kanava, joista saa pihalle 160 Wattia ja 16 Ampeeria. Vahvistin piiri on dual mono-rakenteinen ja reguloitu virtalähde mittatilaus rengassydänmuuntajan ympärille rakennettu. Esivahvistin on toteutettu A-luokkaisena ja koko piiri on täysin integroiduista komponenteista vapaa. Aethos on korkeammanpään malli, joten on sanomattakin selvää, ettei kompromisseja ole tehty. Komponentit on tarkasti valittu ja koko vahvistin suunniteltu luotettavuus ja luonnollinen ääni edellä esimerkiksi valitsemalla polypropeeni kondensaattorit elektrolyyttisten sijasta.

Suunnittelu ja innovaatio

Rega käytti huimasti rahaa tuotekehitykseen ja tutkimustyöhön Aethoksen eteen. Suunnittelu prosessissa on otettu huomioon myös käyttäjä ja mukana on mukavia ominaisuuksia, kuten direct/esiaste valittava ulostulo ja kuulokepuolta varten vahvistin ulostulot suunniteltu kytkeytymään pois ilman signaalitiehen aiheutuvia haittoja normaalikäytössä. Signaalitien suunnittelu juontaa juurensa Elex-R vahvistimeen. Rega päätyi poikkeuksellisesti pitäytymään lupaukseensa integroitujen piirien välttämisestä ja hyödyntää esivahvistimessa tarkasti valituista komponenteista, kuten LSK389 FETeistä valmistettuja operaatiovahvistimia. Rega myös välttää monelle modernille vahvistimelle tyypillistä liiallista takaisinkytkentää, volyymitasoon suhteutuvaa matalempaa takaisinkytkentää käyttämällä, jolla saadaan edut ilman haittoja. Myös kanavien balanssi on pidetty äärimmäisen tarkkana tiukan toleranssin komponenteilla ja äärimmäisen tarkalla RK27-potentiometrillä, joka on jo tovin ollut askeleettomista potentiometreistä paras.

Pääteasteen teknologiaa

Aethoksen pääteaste on pikkuveljiään tehokkaampi ja silti kykenee pitäytymään äärimmäisen matalaan impedanssiin ennen vahvistusastetta. Pienen sisäänotto impedanssin hyveet on tunnettu jo vuosikymmeniä, mutta tyypillisissä toteutuksissa tästä syntyy normaalilla transistori konfiguraatiolla ongelmia. Regan transistori valinnan lämpötilaan sidonnainen esijännite pitää stabiliteetin hyvänä vahvistimen lämmitessä eri kuormien takia. Hyvä stabiliteetti ja matala seisova virta vahvistinpiirissä tarkoittaa, että Aethokselle 125W teho ei tunnu missään ja täten kotelon lämpötila saadaan pysymään mukavasti 40°C alapuolella normaalissa ajossa.

Valmistajan tuotesivut

Tekniset tiedot

  • Teho: 125 W RMS (8 Ω), 156 W RMS (6 Ω)
  • Kuulokevahvistin: 12.5 V (ilman kuormaa), 32 Ω 2.7 V, 54 Ω 4 V, 300 Ω 9 V (lähdeimpedanssi 109Ω)
  • Taajuusvaste (100W 8Ω): 10-30kHz (linjasisääntulo)
  •  THD: ≈0.007% (22Hz-30kHz)
  • Tehonkulutus: 415W (124W 8Ω)
  • Mitat (LxKxS): 433 x 95 x 360mm
  • Paino 16.6kg

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.