Pathos Inpol2 MkII

alk. 13416,80

Pathos Inpol2 MKII on monessa suhteessa uniikki hybridivahvistin hämmästyttävän tarkalla ja yksityiskohtaisella äänellä.

  

Pathos Inpol2 MkII

Kalliimpien kiusaaja. Pathos Inpol2 MkII on monessa suhteessa uniikki hybridivahvistin hämmästyttävän tarkalla ja yksityiskohtaisella äänellä, joka tulee hyvin lähelle Pathoksen kalleimpien InPower- ja InControl-vahvistimien tasoa. Nimensä mukaisesti vahvistin noudattaa Pathoksen toisen sukupolven InPol-tekniikkaa, lämpöä ja rikkaita sävyjä ääneen lisäävä putkitoiminen esivahvistin ja rytmiä ja dynamiikkaa ääneen tuova laajakaistainen mosfet-pääteaste, josta riittää virtaa vaikeillekin kaiutinkuormille. Vahvistin tuottaa 45 wattia A-luokassa alle < 0,05% kokonaissäröllä. Kokonaan balansoitu vahvistin on rakenteeltaan kaksoismono, missä etu- ja pääteasteelle on omat, toisistaan eristetyt virtalähteensä. Vahvistimessa on peräti viisi balansoimatonta linjaottoa (RCA) ja kaksi balansoitua (XLR). InPol2 on vahvistin niille, jotka etsivät läpikuultavaa ja läsnäolevaa ääntä, laajaa äänikuvaa sekä todentuntuisina toistuvia äänenvärejä.

Uudistettu Pathos Inpol2 MKII

InPoL2 MkII syntyi tarpeesta saada lisää virtaa 4Ω: lla ja siten enemmän BIAS-virtaa. Pathos-insinöörit ovat pyrkineet parantamaan tehovahvistimen virtalähdettä. InPoL2 MkII palaa lineaariseksi virtalähteeksi (muuntaja – silta – kondensaattorit). Jättäen 45 W: n 8Ω: n tehon muuttumattomaksi, sillä on nyt enemmän virtaa 4Ω: lla: BIAS-virta on siis kasvanut. Eri virtalähteen valinta antoi meille mahdollisuuden suunnitella se uudelleen kaksimono-kokoonpanossa: 2 muuntajaa (yksi kanavaa kohti), 2 tasasuuntaajaa (1 kanavaa kohden) ja 4 kondensaattoria (2 kanavaa kohti). InPoL2 MkII: lle olemme valinneet arvostetut Tung-sol-putket, jotka tunnetaan ilmavuudesta, dynamiikasta ja äänen yksityiskohdista. Vahvistinta voidaan jälleen hallita kaukosäätimellä: tälle uudelle versiolle on valittu uusi 9-painikkeinen yleiskaukosäädin, joka lisää mahdollisuuden laittaa laite valmiustilaan jopa etänä. InPoL: n ääni, musikaalisuus ja läpinäkyvyys pysyvät samana, mutta äänen rikkaus on lisääntynyt.

Uusi InPoL2 MkII tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää digitaalilähteet suoraan HiDac Mk2: n kortin kanssa. InPoL2 MkII on suunniteltu erityisesti valinnaiselle HiDac Mk2 -kortille, joka aktivoi digitaaliset tulot, jotka ovat oletusarvoisesti käytettävissä takapaneelissa. InPoL2 MkII liittyy InPoL-sarjan jo tunnettujen jalokivien joukkoon ja tuo jälleen innovaation ja laadun pöydälle.

Tekniset tiedot:

  • Antoteho: 2 X 45 W @ 8 Ohm
  • Taajuusvaste: 10 Hz – 80 kHz ± 0,5 dB
  • Ottoimpedanssi: 100 kOhm
  • Antoimpedanssi: < 0,45 Ω
  • THD: < 0,05%
  • S/N-suhde: > 90dB
  • Mitat (L x S x K): 420mm  x 555mm x 205mm
  • Paino: 41 kg
HiDac Mk2

Kyllä, Ei

Etupaneeli

Padouk puu, Musta

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.