Naim Audio NAP 250

7499,00

New Classic – sarjan päätevahvistin jatkaa jo lähes 50-vuotista perintöään viedessään kuulijan uusiin korkeuksiin

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

”Olemme yhdistäneet 50 vuoden kokemuksemme uusimpaan teknologiaan määritellessämme kotihifin uudelleen. Tämä ulottuu aina kaikkien aikojen parhaasta suorituskyvystä luokassaan, lisätyistä ominaisuuksista ja joustavuudesta ympäristöystävällisiin elementteihin – uudet Classic-tuotteet kuluttavat alle 0,5 W valmiustilassa.”
Steve Sells, Naim Audion suunnittelujohtaja (laitteisto).

NAP 250

Jos haluat nostaa valitsemasi kaiuttimet – ja musiikin – uusiin korkeuksiin, yhdistä NSC 222 ja sen täydellinen kumppani: NAP 250 -päätevahvistin. Vuodesta 1975 lähtien yhtäjaksoisesti tuotannossa ollut NAP 250 on saavuttanut ikonisen aseman. Uusi, jo kuudennen sukupolven malli, jossa on Naimin Statement- lippulaivavahvistimen teknologiaa, tarjoaa enemmän tehoa, entistä parempaa suorituskykyä ja suurempaa joustavuutta järjestelmien yhteensovittamisessa.

Uusi NAP 250 puskee jatkuvaa puhdasta tehoa 100W per kanava. Se toimii notkahtamatta myös kovassa kuuntelussa: älykäs jäähdytysratkaisu reagoi äänenvoimakkuuden kasvaessa ja pitää asiat viileinä. Muita parannuksia ovat muun muassa balansoidut XLR-liitännät sekä Naimin Statement- lippulaivavahvistimesta peräisin hyödynnetty teknologia, kuten pyörrevirtojen esto kaiutinlähtöjen välissä.

Naimin tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Tekniset tiedot:

Teho: 100 W (8Ω), 140 W (4Ω)
Liitännät: XLR
Mitat (L/K/S): 432 x 91.5 x 317.5 mm
Virrankulutus: 26 W (käytössä), 0.5 W (valmiustilassa)
Paino: 16.8 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 11977c3da1ae-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.