Naim Audio Nait XS3

2999,00

Liitännöiltään monipuolinen, ääneltään erinomainen integroitu vahvistin

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

NAIT XS 3 on Supernait 3:n pikkuveli hieman matalammassa kotelossa. Siinä on paljon Supernait 2:sta peräisin olevaa tekniikkaa, mm. esivahvistinosassa ja kuulokevahvistimessa. Laite tuottaa tehoa 8 ohmiin 70 wattia, joka riittää lähes kaikkeen käyttöön. Keraaminen lämmöneristys ja alumiininen, sähköisiä ja mekaanisia häiriöitä tehokkaasti estävä kotelo suojaavat elektroniikkaa tehokkaasti. Uutuutena huippulaadukas sisäänrakennettu vinyylisoitinliitäntä / RIAA-korjain.

Nait XS 3:ssa on monipuoliset liitännät, mm. kuusi ottoa linjatasoisille laitteille. Vahvistimen suorituskykyä voi parantaa entisestään Naimin lisävirtalähteillä. Nait XS 3:n A-luokkainen kuulokevahvistin toimii ongelmitta myös korkeaimpedanssisten kuulokkeiden kanssa. Pre out -lähdön kautta laitetta voi käyttää pelkästään esivahvistimena ja takapaneelista löytyy myös subwoofer-liitäntä.

Naim suosittelee käytettäväksi NACA5-kaiutinjohtoja vahvistimiensa kanssa. Naimin tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Ottoliitännät: 4 x DIN/RCA, 1 x RCA, 1 x DIN
Antoliitännät: sub out, rec out, pre out
Kuulokeliitäntä: 6,35mm
Kaukosäädin: NARCOM-4
Teho (8Ohm): 70 W
Tehonkulutus: 20-290 W
Mitat (L/K/S): 432x70x301mm
Paino: 8,4 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.