Marantz PM-10

10000,00

Marantzin vahvistimien lippulaivamalli

  

Ken Ishiwata on suunnitellut laitteita Marantzilla jo lähes 40 vuotta ja hänestä on tänä aikana tullut merkin pääsuunnittelija, ’brand ambassador’ ja kasvot audioteollisuudessa. Ishiwata on suunnitellut useita legendaarisia Marantz-tuotteita ja hän vastaa myös Marantzin uudesta lippulaivamallistosta, 10-sarjasta.

10-sarjan integroitu vahvistin, PM-10, on 200-wattinen, balansoitu ja täysin analoginen transistorivahvistin päätepuolen kaksoismonorakenteella. Vahvistimeen on valittu korkeatasoisimmat mahdolliset komponentit ja siinä riittää vääntö joka lähtöön. Tehonsa ja erinomaisten häiriöetäisyysarvojensa ansiosta se sopii käytännössä kaikille nykykaiuttimille herkimmistä torvikaiuttimista kuormaltaan haasteellisiin paneelikaiuttimiin. Etupaneelissa on myös kuulokeliitäntä. Esivahvistinosassa käytetään Marantzin omaa suunnittelua olevia HDAM-moduuleita, jotka ovat suorituskyvyltään ylivoimaisia tavallisiin puolijohdekomponentteihin verrattuna.

Vahvistimessa on erittäin monipuoliset liitännät ja se sisältää korkeatasoisen levysoitinesivahvistimen sekä MM- että MC-äänirasioille – Marantz ei ole ikinä hylännyt vinyylilevyjen ystäviä. Yhdessä SA-10-soittimen kanssa PM-10 muodostaa täydellisen parin analogiseen ja digitaaliseen kaksikanavaiseen musiikintoistoon. Alumiininen kaksikerroskotelo suojaa elektroniikkaa ulkoisilta värähtelyiltä ja sähköisiltä häiriöiltä ja luo yhdessä yksinkertaisen ja funktionaalisen etupaneelin kanssa vahvistimen tyylikkään ilmeen.

Esivahvistimen voi myös ohittaa ja käyttää laitetta vain päätevahvistimena.

Made in Japan.

Värit: kulta ja musta

Tekniset tiedot:

Integroitu stereovahvistin
Ottoliitännät: 2 x XLR, 4 x linjatason RCA, phono (RCA)
Antoliitännät: Rec out, Marantzin omaa suunnittelua olevat kaiutinliittimet (2 paria)
Levysoitinliitäntä: MM/MC
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC004PMSA)
Teho (8/4 Ohm): 200/400 W
Särö (THD): 0,005 %
Häiriöetäisyys: 111 dB
Tehonkulutus: 270 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/K/S): 440 x 168 x 453 mm
Paino: 21,5 kg
Takuu: 5 vuotta

Valmistajan tuotesivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.