EAR Yoshino 324

4945,00

Referenssitason transistoritoiminen levysoitinesivahvistin.

  

EAR/Yoshino on tunnettu ennen kaikkea putkilaitteistaan, mutta pääsuunnittelija Tim de Paravicinilla on laaja kokemus myös korkealuokkaisista transistoritoteutuksista. Yksi harvoista EAR/Yoshinon transistorilaitteista, 324, on referenssitason levysoitinesivahvistin erittäin kattavilla säädöillä ja liitännöillä. Laitteeseen saa yhdistettyä samanaikaisesti kaksi levysoitinta, mikä tekee siitä unelmalaitteen levysoittimiin keskittyneelle, vaativalle audiofiilille.

324:ssä toinen sisäänmeno on varattu MM-rasioille, joille on monipuoliset säädöt. Samoin MC-puolen kuorma-asetuksista löytyy sopiva lähes joka rasialle. MC-puolen step up -muuntaja on sama kuin EARin erikseen myytävä MC3-malli. Laitteessa on monokytkin, mikä parantaa monolevyjen äänenlaatua etenkin stereorasioilla soitettuna. Harvinaisuutena laitteessa on myös vaiheenkääntökytkin.

Ylistyksiä kerännyt äänenlaatu, tinkimätön tekninen toteutus, helppokäyttöisyys ja arvokas ulkonäkö tekevät 324:stä hyvän vaihtoehdon lopulliseksi levysoitinesivahvistimeksi.

Audiolegenda Tim de Paravicinin suunnittelemat EAR/Yoshino-laitteet valmistetaan käsityönä Huntingdonissa, Englannissa.

Stereophile-lehden A-luokan komponentti.

Tekniset tiedot:

Ottoliitännät: 1 x MM/MC, 1 x MM
Antoliitännät: 1 x RCA, 1 x XLR
Maksimivahvistus: MM 52 dB, MC 72 dB
Häiriöetäisyys: 68 dB
RIAA-korjauksen tarkkuus: +/- 0,3 dB
Äänirasian minimiantotaso: MM 2,5 mV, MC 0,15 mV
Mitat (L/K/S): 325 x 100 x 270 mm
Paino: 5 kg

Valmistajan kotisivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.