Cyrus ONE HD

1290,00

Ulkoasu on muuttunut, mutta alkuperäisen One-mallin tavoin One HD on puolileveä, kenkälaatikkomainen laadukas voimanpesä.

  

Cyrus One HD

Cyrus One oli takavuosina monen nykyään nelikymppisen ensimmäinen askel hifin maailmaan. Panssarivaunumainen ensimmäisen sukupolven One on vuosikymmenien jälkeen edelleen monella käytössä, mutta jonkin aikaa sitten Cyrus toi markkinoille Onesta täysin uudistetun mallin. Ja nyt tulee One HD, jossa nykytekniikka yhdistetään Cyruksen vahvoihin perinteisiin. Ulkoasu on muuttunut, mutta alkuperäisen One-mallin tavoin One HD on puolileveä, kenkälaatikkomainen laadukas voimanpesä.

Cyrus One HD:n 100 W tehoa (6 Ohmiin) riittää jotakuinkin mihin vain normaalikäyttöön. Vahvistimessä on laadukas MM-levysoitinesivahvistin ja kolme linjatason ottoa. Kuulokevahvistin ajaa lähes kaikkia kuulokkeita ja automaattinen impedanssinsäätö varmistaa vahvistimen ja kaiuttimien yhteispelin toimivuuden. Pre out -liitäntä mahdollistaa erillisen päätevahvistimen käytön.

Entä se nykytekniikka? Digiliitäntöihin kuuluu USB 2.0, optinen ja toslink. USB:n kautta vahvistimen DA-muunnin ymmärtää DSD-signaalia ja vastaanottaa 32bit/192kHz-tasoista bittivirtaa. aptX® HD -yhteensopiva Bluetooth-yhteys mahdollistaa digisignaalin langattoman vastaanoton CD-tasoa paremmalla äänenlaadulla. Digiliitäntöjen kautta One HD on helppo liittää myös AV-laitteistoon ja myös erilliseen AV-vahvistimeen. Firmwiren päivitettävyys tekee vahvistimesta pitkäikäisen kumppanin vaativallekin nykytekniikan käyttäjälle.

One HD on valmistettu Iso-Britanniassa.

Väri: Musta

Tekniset tiedot:

  • Digitaaliset ottoliitännät: USB 2.0 (32/192, DSD 64, DSD 128), SPDIF (24/192), optinen (24/192)
  • Analogiset ottoliitännät: MM-phono, 3 x linjataso (RCA)
  • Teho: 2 x 100 W (6 Ω, 0.1% THD+N)
  • Pre-out: On
  • Kaukosäädin: On
  • Mitat (L/K/S): 220x85x390mm
  • Paino: 5,6 kg

Valmistajan tuotesivu https://www.cyrusaudio.com/products/cyrus-one-hd/

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.