Cyrus ONE Cast

1499,00

Ulkoasu on muuttunut, mutta alkuperäisen One-mallin tavoin One Cast on puolileveä, kenkälaatikkomainen laadukas voimanpesä.

  

Cyrus One Cast

Cyrus One oli takavuosina monen nykyään nelikymppisen ensimmäinen askel hifin maailmaan. Panssarivaunumainen ensimmäisen sukupolven One on vuosikymmenien jälkeen edelleen monella käytössä. Perinteisiin nojaten Cyrus One siirtyy nyt nykyaikaan ja tuo pohjimmiltaan vanhan tutun vahvistimen uusilla digitaaliajan herkuilla. Ulkoasu on muuttunut, mutta alkuperäisen One-mallin tavoin One Cast on puolileveä, kenkälaatikkomainen laadukas voimanpesä, joka tyydyttää, sekä nuoremmat, että vanhemmat ikäluokat.

Cyrus One Cast:n 100 W tehoa (6 Ohmiin) riittää jotakuinkin mihin vain normaalikäyttöön. Vahvistimessä on laadukas MM-levysoitinesivahvistin ja linjaotto. Mukanta löytyvä kuulokevahvistin ajaa lähes kaikkia kuulokkeita ja automaattinen impedanssinsäätö varmistaa vahvistimen ja kaiuttimien yhteispelin toimivuuden. Pre out -liitäntä mahdollistaa erillisen päätevahvistimen käytön.

Entä se nykytekniikka? Digiliitäntöihin kuuluu USB 2.0, optinen ja toslink. USB:n kautta vahvistimen DA-muunnin ymmärtää DSD-signaalia ja vastaanottaa 32bit/192kHz-tasoista bittivirtaa. aptX® HD -yhteensopiva Bluetooth-yhteys mahdollistaa digisignaalin langattoman vastaanoton CD-tasoa paremmalla äänenlaadulla. Digiliitäntöjen kautta One HD on helppo liittää myös AV-laitteistoon ja myös erilliseen AV-vahvistimeen ja takaa löytyvä eARC liitin mahdollistaa yhdistämisen myös suoraan telkkariin. Castille uutena tulee Wifi:n yli yhdistettävyys, jolla voit kytkeä laitteen osaksi kotisi laiteverkkoa. Wifi-tuki avaa oven esimerkiksi ääniohjattavuuteen!

One Cast on valmistettu Iso-Britanniassa.

Väri: Musta

Tekniset tiedot:

  • Digitaaliset ottoliitännät: USB 2.0 (32/192, DSD 64, DSD 128), SPDIF (24/192), optinen (24/192)
  • Analogiset ottoliitännät: MM-phono, linjataso (RCA)
  • Teho: 2 x 100 W (6 Ω, 0.1% THD+N)
  • Pre-out: On
  • Kaukosäädin: On
  • Mitat (L/K/S): 220x85x390mm
  • Paino: 5,6 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.