Copland DAC215

2190,00

DAC215 lainaa tekniikkaa arvostetuilta Copland CD -soittimilta ja täten tuottaa upean äänenlaadun pidäkkeettömällä liikkuvuudella ja kiihtyvyydellä.

  

Copland

Copland on tanskalainen audiofirma jonka perusti 1980-luvun puolivälissä Ole Möller. Kööpenhaminassa sijaitseva firma valmisti ensimmäisen vahvistimen 1980-luvun alussa, mutta suuren suosion Copland saavutti vahvistimella CTA401 90-luvun alussa. Coplandia on aina arvostettu sekä äänenlaadustaan että rakenteestaan ja nykymallisto jatkaa tätä menestyksekästä linjaa. Copland todistaa hyvin kuinka laadukkaalla vahvistinsuunnittelulla on edelleen sijansa nykyisessä audiomaailmassa.

DAC215

Digitaalinen vallankumous on tehnyt musiikista helposti saatavilla olevaa. Tietokonepohjaisten digitaalisten musiikkitiedostojen mukavuuden ja vaikuttavan äänenlaadun ansiosta monet audiofiilit pitävät henkilökohtaista tietokonettaan tai kannettavaa tietokonetta ensisijaisena äänilähteenä. Tietokoneeseen liitettynä DAC 215 käsittelee erittäin korkearesoluutioista äänidataa ja toiston laatu määräytyy pääasiassa itse datan mukaan. DAC215:n sydän on erinomainen D/A -muunnin, jossa on useita S/PDIF -tuloja, sekä PCM- ja DSD-ominaisuudet. Laite käyttää ES9018 Reference 32 -bittistä DAC:ia quad-mono -kokoonpanossa eli 8 mono => 2 stereo.

Yhdistämällä neljä samanvaiheista ja neljä vastavaiheista muunninta kanavaa kohti, signaalien tilastolliset ominaisuudet hyödynnetään; vaiheiden signaaliteho korreloi ja summautuu konstruktiivisessa summauksessa, kun taas vaiheiden kohinatehot dekorreloidaan, mikä parantaa tuloksena olevan analogisen aaltomuodon signaali-kohinasuhdetta. Analogisten suodatusosien A -luokan puskurointitekniikka on lainattu arvostetuilta Copland CD -soittimilta, ja se koostuu erillisistä transistoreista, jotka tuottavat upean äänenlaadun pidäkkeettömällä liikkuvuudella ja kiihtyvyydellä.

DAC215 sisältää asynkronisen USB -sisääntulon, kolme S/PDIF -digitaalituloa, analogisen tulon, kaksi analogista lähtöä (kiinteä ja muuttuva) ja täydellisen esivahvistimen analogisella äänenvoimakkuuden säätimellä, sekä etupaneelin kuulokeulostulon, jonka vahvistin on toteutettu putkilla. Voit käyttää DAC215:tä kuulokevahvistimena. Voit kuitenkin käyttää sitä myös huippuluokan esivahvistimena, jossa on äänenvoimakkuuden säätö, käyttämällä vahvistimen RCA -lähtöjä. Äänenvoimakkuuden säädin ja esivahvistintoiminnot voidaan ohittaa puhtaassa DAC -tilassa. DAC215 USB -tulototeutus sisältää USB 2.0 PCM 24/32-bitin tiedonsiirron 384 kHz:iin, mukaan lukien natiivi DSD64 ja korkearesoluutioinen DSD128.

Tulo muunnetaan i2s:ksi ja se liitetään suoraan DAC -siruun. Kun tietokone on liitetty, se tunnistaa DAC:in ja reitittää digitaalisen äänidatan siihen ohittaen lähdelaitteen sisäisen äänipiirin. Asynkroninen USB-B -portti liitetään tietokoneen USB-A -porttiin. Tietokoneesta ei oteta virtaa. USB -sisääntulo-osan reguloidussa virtalähteessä on oma tehomuuntajan käämitys ja loput tietokoneliitännän häiriöt katkaistaan kokonaan digitaalisten isolaattorien käytöllä.

Tekniset tiedot:

  • Tuetut formaatit: DSD 2.6, 5.6 ja PCM 44.1 – 384 kHz (USB)
  • Sisääntulot: 2x TOSLINK, COAX, USB, RCA
  • Lähdöt: 2x RCA (DAC ja Amplifier output)
  • Ulossyöttö impedanssi: 5 Ω (kuulokelähtö), 100 Ω (linjalähtö)
  • SNR: >120 dB (DAC), 90 dB (kuuloke)
  • Mitat (L x K x S): 200 x 115 x 280mm
  • Paino: 3.8 kg
  • Tehonkulutus: 25W
Merkki

Väri

Musta, Hopea

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.