Cardas Clear Beyond välikaapeli

alk. 3967,50

Clear Beyond -välikaapeli on Cardaksen huippumalli, hinta parille

  

Clear Beyond

Clear-välikaapeleihin on sovellettu Cardaksen uusinta johtimen ja eristeen kulkunopeudet yhteen sovittavaa Matched Propagation -tekniikkaa. Clear-sarjan välikaapelit ovat ääneltään cardasmaisen musikaalisia, mutta vielä neutraalimpia ja läpikuultavampia.

Clear Beyond -välikaapeli on Cardaksen huippumalli, 30 vuotta kestäneen tutkimus- ja kehitystyön lopputulos. Uuden johdintekniikan vaikutus kuuluu parantuneena äänen tilavaikutelmana, laajempana dynamiikkana ja bassotoiston vaikuttavuutena sointitasapainon ollessa täysin neutraali. Tämä kaikki yhdistyneenä äänen ylittämättömään nopeuteen ja läpikuultavuuteen tekee Clear Beyondista erinomaisen musikaalisen välikaapelin.
Ensiluokkainen suojaus ja kehittynyt, ilmakaapeleilla toteutettu ripustus tekevät Clear Beyondista 0,511” paksun, mikä edellyttää XRCA 13 -sovittimen käyttöä single-ended/rca-liittimien kanssa ja uutta CG XLR -liitintä balansoidun version kanssa. Jokainen pari valmistetaan tilauksesta ja kokeneet teknikot terminoivat ne käsin.

Tekniset tiedot:
Ulkohalkaisija: 0,512″ (13mm)
Kupari: Cardas Grade 1
Eriste: PFA – ilma
Johtimet: 4 x 26,5 AWG, Cear Beyond, Matched Propagation
Suojaus: kaksi kierrepeitettä ja PFA-grafiittiyhdistelmä
Vaippa: alcryn

Liitinvaihtoehdot: CG XLR ja SRCA

Liittimet

RCA, XLR

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.