Bryston BR-20

alk. 8290,00

Otosta antoon balansoitu monitoimilaite Brystonin tunnetuimmista malleista otetuilla ominaisuuksilla.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston BR-20

BR20 on Brystonin tähän mennessä hienoin ja monipuolisin analoginen esivahvistin. Otosta antoon balansoidussa esivahvistimessa yhdistyy valmistajan palkittu BDA-3 DAC (pcm 384 kHz / 32 bit ja dsd x 4) ja korkean resoluution BDP-suoratoistoalusta. Kokonaisuuden kruunaa maailman luokan äänenlaatu. Esivahvistimessa on vuosia kehitetty uusi diskreetti a-luokan operaatiovahvistinpiirin, minkä ansiosta BR-20:n THD+N on saatu painettua alle 0,0006%:n!

Analogiselle ja digitaaliselle puolelle on oma virtalähde. Lisäksi BR-20 tarjoaa Brystonin parhaan phono-esivahvistimen, monipuoliset digitulot (2 x AES/EBU, 2 x TOSLINK, 2 x S/PDIF (RCA) ja 1 x USB) ja uuden 4K hdmi-kortin av-liitäntää varten. On balansoimattomat ja balansoidut tulot ja lähdöt ja molemmat relekytkimillä.

Low Z -kuulokevahvistimessa on aiempaa enemmän tehoa ja pienenpi lähtöimpedanssi vaikeille kuulokekuormille. BR-20 on modernin audiofiilin unelma keskusyksikkö huippuominaisuuksilla ja entistä elävämmällä, yksityiskohtaisemmalla ja tilavammalla äänellä.

Analogiset otot: 2 x XLR, 2 x RCA

Digitaaliset otot: 2 x AES, USB b, 2x S/PDIF, Toslink, RJ45 (streaming)  ja 4x HDMI

Analogiset annot: 2 x XLR ja ¼” plugiliitäntä kuulokkeille

Digitaaliset annot: HDMI

Mukaan kaukosäädin

Lisäoptiot:

  • Phono -kortti +1100,-
  • HDMI -kortti +900,-
Phono -kortti

Kyllä, Ei

HDMI -kortti

Kyllä, Ei

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.