Bryston BP-17³

alk. 6650,00

Etuvahvistin. Analoginen esivahvistin, jonka  rakenne mahdollistaa lukuisia ominaisuuksia.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston BP-17³

Bryston BP17³ on huipputekninen analoginen stereo-esivahvistin, jonka ohjelmistopohjainen rakenne mahdollistaa lukuisia ominaisuuksia ja toimintoja. BP17³ tarjoaa erinomaisen hyvää äänentoiston tasoa samalla tukeutuen perinteisiin, täysin erilliskomponenteista rakennettuihin A-luokan analogisiin piireihin koko esivahvistimessa. Cubed-sarjan vahvistimien tapaan BP17³ sisältää patentoidun Salomie-piirin, jossa on suuri osa Bryston B135³ integroitua vahvistinta ja SP3 Surround Sound Processor -ohjelmaa varten kehitetystä arkkitehtuurista. Analogiselle ja digitaalipuolelle on oma virtalähde. Relekytketyt XLR-tulot ja -lähdöt voidaan konfiguroida joko säädettäviksi tai kiinteiksi (esim. BHA-1-kuulokevahvistimen kanssa).

Otot: 2 x XLR, 5 x RCA
Annot: 2 x XLR, 2 x RCA, ¼” plugiliitäntä kuulokkeille

Lisäoptiot (mainitse lomakkeen lisätietoja-kentässä mikäli haluat jonkin lisäoptioista):

  • DAC-kortti +1000,-
  • Phono MM -kortti +1300,-
  • BR-4 kaukosäädin +469,-
DAC-kortti

Kyllä, Ei

Phono MM -kortti

Kyllä, Ei

Kaukosäädin

Kyllä, Ei

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.