Bryston BDA-3

alk. 4950,00

DA-muunnin. Kymmenen sisääntulon Bryston BDA-3 on maailmanluokan DAC onnistuneella yhdistelmällä ominaisuuksia.

  

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston BDA-3

Kymmenen sisääntulon Bryston BDA3 on maailmanluokan DAC onnistuneella yhdistelmällä ominaisuuksia. Äänilähteet kuten Brystonin BDP digitaaliset musiikkisoittimet, tietokoneet, musiikkipalvelimet ja cd-soittimet kaikki hyötyvät tarkasti ja upeasti soivasta BDA-3:sta, joka on suunniteltu korkeaa suorituskykyä vaativiin järjestelmiin. Käyttäjälle on annettu mahdollisuus valita ylinäytteistysaste, mutta muuten BDA-3 ei muunna dataa toiselle formaatille tai uudelleennäytteistä muulla kuin alkuperäisellä nopeudella. A-luokassa toimiva analoginen antoaste on rakennettu erilliskomponenteista. Digitaaliselle ja analogiselle signaalille on omat signaalitiet ja virtalähde.

Merkittävin ero BDA-2: n ja BDA-3: n välillä on, 384 kHz/32-bittisen pcm-toiston lisäksi, että BDA-3 on täysin DSD-yhteensopiva. BDA-3 dekoodaa jopa DSD-256 tasoon asti asynkronisesta USB-tulosta sekä hyväksyy SACD-tulon HDMI:n kautta.

Inputs: 4 x HDMI, 2 x USB 2.0 Type B, 2 x S/PDIF (1x BNC, 1x RCA), 1 x optinen (TOSLINK), 1 x AES/EBU
Annot: HDMI, RCA, XLR
Verkkomoduuli sallii ohjauksen TCP/IP ja RS-232 kautta.

Lisäoptiot (mainitse lomakkeen lisätietoja-kentässä mikäli kaukosäätimen):

BR-4 kaukosäädin +269,-

Kaukosäädin

Kyllä, Ei

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 9gs87frd-1-2-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.