Bluesound NODE X

799,00

Bluesound juhlistaa tätä merkkivuotta rajoitetun ajan myynnissä olevalla tuotteella, BLUESOUND NODE X:llä.

  

Bluesound NODE X

BLUESOUND tuotemerkin syntymästä on kulunut nyt 10 vuotta. Aika kuluu kuin siivillä ja tuotemerkistä on tullut synonyymi sanalle Hi-Res verkkosoitin.

Bluesound juhlistaa tätä merkkivuotta rajoitetun ajan myynnissä olevalla tuotteella, BLUESOUND NODE X:llä.

Juhlatuotteeseen on pakattu audiophile ESS Sabren DAC -piiri, uusi patentoitu THX AAA, lähes jitteritön high-end kuulokevahvistin, 6.3 mm kuulokeplugi sekä myös alumiininen RC1 kaukosäädin.

BLUESOUND NODE X Anniversary Edition on väriltään satiininhopea.

Striimaa musiikkia Hi-Res laadulla ja ohjaa toimintoja tutulla älylaitteellasi.

Jos olet tottunut kuuntelemaan hyvän vahvistimen ja kaiuttimien laadukasta ääntä, voit jatka samaa rataa! Enää ei tarvitse uhrata äänenlaatua käyttömukavuuden alttarille. Bluesound NODE X on kuin uusi ohjelmalähde muiden rinnalle, sen avulla päivität rakkaan hifilaitteistosi tämän päivän ominaisuuksilla, laadusta tinkimättä.

Uusi kolmannen sukupolven versio on nyt varustettu HMDI eARC -liitännällä, jonka avulla TV:n käyttö NODE X:n kanssa on helppoa. Näin NODE X:ään voidaan kytkeä yksi äänilähde enemmän kuin aiemmin. NODE X:n prosessori on nyt neljä kertaa edellistä tehokkaampi: tästä on iloa kaikkien toimintojen kanssa ja tehossa on reilusti varaa tuleville päivityksille ja ominaisuuksille.

 

HIFIÄ WIFISSÄ

Mahdollista 24-bittinen Hi-Res striimaus olemassa olevalla hifilaitteistolla tai aktiivikaiuttimilla ja soita musiikkia muutamalla napautuksella BluOS Controller -sovelluksesta iOS-, Android-, Mac- tai PC- laitteista. Tuhannet Internet-radioasemat, ensiluokkaiset musiikkipalvelut, kuten Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify sekä kymmenet muut musiikin suoratoistopalvelut on integroitu NODE X:n käyttöjärjestelmään. Musiikin haku ja kuuntelu on helppoa, saumatonta ja loogista.

 

KAUNEUS JA ÄLYKKYYS.

Älä anna NODE X:n koon ja minimalistisen ulkonäön huijata sinua ajattelemaan, ettei siinä olisi riittävästi ominaisuuksia. Laitteessa on audiofiililaatuinen DA -muunnin, joka ei vain tue 24-bittistä / 192 kHz: n äänenkäsittelyä, vaan se tukee myös MQA:n masterlaatuista toistoa. Tehokkaiden ohjelmisto-ominaisuuksien avulla voit muokata soittimesi kuunteluasetuksia monipuolisesti.

 

TOIMII HYVIN MYÖS MUIDEN KANSSA.

Nyt voit liittää televisiosi näppärästi HDMI eARC liitännän kautta NODE X:ään ja hyödyntää television kaukosäädintä myös voimakkuuden säätöön. Tämän lisäksi tarjolla on vielä analoginen tai digitaalinen tuloliitäntä esim. levysoittimen liittämiseen. NODE X:n voi kytkeä niin langattomaan kuin langalliseen verkkoon helposti ja nopeasti. Apple käyttäjät voivat hyödyntää myös AirPlay 2 ominaisuuksia ja kuulokkeet saadaan liitettyä langattomasti Bluetoothin (aptX HD laatu) avulla tai sitten perinteisesti johdolla. Uutena ominaisuutena on tullut myös USB Audio 2.0 liitäntä mahdollistaen äänisignaalin siirron ominaisuutta tukevaan da-muuntimeen (tulee käyttöön tulevissa ohjelmistopäivityksissä).

 

MISTÄ TAHANSA MIHIN VAIN.

Laadukas musiikinkuuntelu voi tapahtua missä tahansa kotisi huoneessa. Sen mahdollistaa ainutlaatuinen monihuonesovelluksemme. Bluesound NODE X käyttää palkittua BluOS käyttöjärjestelmää joka on ainoa alusta maailmassa joka mahdollistaa jopa 64 eri tilaa / soitinta samassa järjestelmässä. Myös monihuonekäytössä Bluesound tukee 24 bittistä Hi-Res korkearesoluutio -ääntä.

Lisäämällä järjestelmääsi Bluesound-laitteita laajenee musiikki kodissasi haluamallasi tavalla.

 

CONTROL FREAK.

Pikanäppäimet, kuten toisto/tauko, raidan ohitus ja äänenvoimakkuus hoituu myös kosketuspaneelista laitteen päältä. Ääniavustajat kuten Siri, Alexa tai Google Voice, ovat myös käytettävissä tarvittavien mahdollisten lisälaitteiden avulla. Käyttö onnistuu myös ohjelmoimalla omaan IR kaukosäätimeesi NODE X:n komennot tai mukana tulevalla Bluesound RC-1 kaukosäätimellä

Lisäasetukset, mukaan lukien äänensäätimet, bassokaiuttimen jakotaajuus ja asetukset ulkoisen da- muuntimen liittämiseksi, ovat käytettävissä BluOS Controller -sovelluksessa. NODE X voidaan myös integroida älykkääseen kotiin, jossa on Lutronin, Control4, Elanin, RTI:n, Crestronin tai muiden suosittujen kotiohjausjärjestelmien monipuoliset ohjaimet.

 

TÄYTÄ KOTISI MUSIIKILLA

Yhdistä verkossa NODE X muihin Bluesound tuotteisiin kotonasi, niin saat helposti ohjattavan ja langattoman monihuonejärjestelmän. Ohjaus hoituu loogisella ja helppokäyttöisellä BluOS käyttöjärjestelmällä omalta älylaitteeltasi.

 

Tekniset tiedot:

  • Sisääntulot: HDMI eARC, Wi-Fi, Ethernet, AirPlay 2, aptX HD ja USB
  • Ulostulot: RCA, Toslink, Coax, aptX HD ja 6.35mm liitäntä (etupaneeli)
  • Tuetut tiedostomuodot: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS, FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS
  • Paino: 1.09 kg
  • Mitat: 220 x 46 x 146 mm
  • Tehonkulutus (tyhjäkäynti):  4 Wattia / alle 0.5 W stand by

 

Merkki

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.