Bassocontinuo Aeroline F2

alk. 3410,00

Marco Acerbis:n muotoileman Aeroline-malliston yhdistää esteettisen ja toiminnallisen

  

Aeroline F2

Aeroline-malliston puhtaat ja harmoniset linjat on integroitu täydellisesti huipputeknisiin materiaaleihin, kuten hiilikuituihin (jota käytetään jokaisessa tukirakenteen ja hyllyn välisessä liitoskohdassa) tai klassisempiin materiaaleihin, kuten posliinikeramiikkaan ja satiinipinnoitettuun teräkseen.

Aeroline edustaa uutta haastetta ja avaa uuden aikakauden.

Kaikille Bassocontinuo-tuotteille myönnetään viiden vuoden takuu, joka kattaa kaikki valmistusvirheet

Muoto heijastaa funktiota

Kaunis vai toiminnallinen?

Olemme valinneet molemmat vaihtoehdot.

Ensimmäistä kertaa HiFi/High-End-maailmassa olemme soveltaneet siihen muotoilua ja havainneet, että monilta eri aloilta peräisin olevien ideoiden ja materiaalien sekä estetiikan yhdistäminen suorituskykyyn on täysin mahdollista.

F2 on niin sopusuhtainen, että sitä voitaisiin pitää jo sinänsä esineenä, jossa materiaalit ja rakenne sopivat täydellisesti yhteen niin, että syntyy tuotteen muotoja korostavia kontrasteja.

Tuotteen on muotoillut Marco Acerbis, palkittu ja kansainvälisesti tunnettu arkkitehti, joka on työskennellyt Foster+Partner-arkkitehtitoimistossa, tehnyt yhteistyötä arkkitehti Mario Bellinin ja arvovaltaisen asiakaskunnan kanssa.

Arkkitehti Marco Acerbis on suunnitellut Basscontinuolle koko Aeroline-malliston, esinesarjan, jossa kukin malli herättää vahvat esteettiset konnotaatiot ja joissa ei hyljeksitä uusimpia teknisiä ratkaisuja.

Ensiluokkainen toiminnallisuus

Eleganssia, innovatiivisuutta ja rohkeutta. Halkaisijaltaan 50 mm kiinteä, ruostumaton teräsrakenne on liitetty hyllyihin erityisillä hiilikuituliittimillä, jotka antavat rakenteelle vakautta ja toimivat samalla vaimentimina.

Jokainen hylly erotetaan käyttämällä todistetusti toimivaa järjestelmää, joka on mukana myös Reference- ja Revolution-tuotelinjoissa ja joka takaa ensiluokkaisen toimivuuden.

Modulaarisuus on tässäkin tuotelinjassa olennainen osa muotoilua, mikä tekee tuotteista laajennettavia ja päivitettäviä varaosahankintojen avulla.

Kosketuskohta lattiaan on tehty korkeussäädettäviä puolipalloja käyttäen, jotka yhdessä stabiloivan aluslaatan kanssa mahdollistavat erittäin tarkan hienosäädön.

HOX! Selkeyden vuoksi laiteteline tulee oletuksena 250 mm hyllyvälityksellä.

Lue tuotetiedot kunnolla läpi!

Tekniset tiedot

  • Kantavuus: 80 kg (kaikilla hyllyillä)
  • Hyllyjen välinen vakio etäisyys: 250 mm
  • Hyllynpaksuus: 30-50 mm
  • Kokonaismitat: 665 x 545 mm (L x S)
  • Hyötypinta-ala: 560 x 545 mm (L x S)

Valmistajan tuotesivu.

Custom hyllyn tilaaminen

Bassocontinuon laitetelineet on saatavilla tarkemmilla hyllyvälityksillä (150 – 350mm, 50mm askelissa, hinta vaihtelee max 250 eur per hylly suuntaansa.)

Custom hyllyn voit suunnitella Bassocontinuon konfiguraattorissa.

Kun olet suunnitellut haluamasi laitehyllyn, kopio saadut koodit ja ota yhteyttä!

Kukin koodi kuvaa yhtä laitetelineen hyllyä ja on muotoa: AAAAB000CCD, (A malli, B viimeistely, 0 hyllyvälitys, C mikä hylly kyseessä, D jalkojen viimeistely.)

Hyllyjen määrä

2, 3, 4

Viimeistely

Sahara Noir, Statuario Light, Nero marquinia, Racing Black, Matta musta, Matta valkoinen

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): d843d1c06512-1-1-1-1-2-1-1-2 ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.