Audio Physic STEP

3190,00

Viimeisten 35 vuoden aikana olemme väsymättä jatkaneet mallin edelleen kehittämistä. Näiden kaiuttimien innokas vastaanotto korostaa korkeaa laatua.

  
STEP

Erinomainen soundi ei ole kokokysymys, vaan varmasti arvostuskysymys ja STEP-kaiuttimet ovat olleet arvostettuja AUDIO PHYSICin perustamisesta lähtien. Viimeisten 35 vuoden aikana olemme väsymättä jatkaneet mallin edelleen kehittämistä. Näiden kaiuttimien innokas vastaanotto musiikin ystävien keskuudessa, puhumattakaan lukuisista kansallisista ja kansainvälisistä palkinnoista, korostaa näiden laitteiden korkeaa laatua.

Nyt STEP:n myötä kaikkien aikojen kypsin STEP-malli astuu lavalle, ja STEP antaa termille kompakti kaiutin kokonaan uuden ulottuvuuden.

Kaikissa huoneissa ei ole riittävästi tilaa lattialla seisovien kaiuttimien sijoittamiseen. Lähellä seinää tai jopa työnnettynä nurkkaan, ne soivat suurimman osan ajasta paljon äänellisen laatunsa alapuolella. Toisaalta suuria kaiuttimia pienissä huoneissa ei aina suositella, koska matalilla taajuuksilla – enemmän kuin pienikokoisilla kaiuttimilla – niillä on taipumus tuottaa huoneeseen seisovia aaltoja ja siten erittäin häiritsevää resonanssia, joka voi kuulua humina-efektinä. Lisäksi monet musiikin ystävät noudattavat puristista lähestymistapaa, ja he arvostavat kompakteja kaiuttimia, eikä vain siksi, että ne vievät vähemmän tilaa.

Tyyliltään STEP noudattaa edeltäjiensä perinteitä, mutta suunnittelimme sen uudelleen sisältä ulospäin samalla intohimolla kuin omistamme AUDIO PHYSIC -huippumalleille. STEP:it hyötyvät teknologisista oivalluksista, joita olemme keränneet huippumallien kehittämisen aikana. Siten niissä on myös eksklusiiviset HHCT IIII diskanttikaiuttimet ja nyt juhlavuoden STEP:ssä on upouusia HHCM III -keskiäänielementtejä, joiden tarkkuus ulottuu paljon kuuloalueen ulkopuolelle. Näin luodaan parhaat edellytykset erinomaiselle musiikin sykkeen tarkkuudelle.

Elementtien jousitusjärjestelmä ja rungon kori on mekaanisesti irrotettu toisistaan ​​radikaalilla rakenteella, johon sisältyy hyperholografinen kartiorunko. Mikrovärähtelyn aiheuttamaa ääntä eli haitallista resonanssia torjutaan siten sieltä, missä se syntyy, ja samalla vähennetään sitä tehokkaasti. Tulevaisuuteen katsova HHCM III -runko vaikuttaa myös mataliin keskiääniin. Tuloksena on dramaattinen lisäys äänen tarkkuudessa ja yksityiskohtien toistossa. Vibraton monimutkaisimmat värähtelyt tai hiipuvan harppukielen lempeä hohto ovat todellisia haasteita mille tahansa kaiuttimelle. STEP kuorii esiin monimutkaisimmatkin yksityiskohdat musiikista kuin se olisi lastenleikkiä, kuulostamatta silti teknisesti keinotekoiselta. Ne toistavat monimutkaista musiikkimateriaalia rauhallisesti, kootusti ja tinkimättömästi – ovat siis akustisia suurennuslaseja sanan varsinaisessa merkityksessä.

Erityinen kotelon muoto antaa STEP:lle paitsi modernin, ajattoman ulkonäön, se vähentää myös seisovia aaltoja kaiuttimien sisällä. Seisovat aallot vaarantavat erityisesti terävän keskialueen toiston. Lisäksi keraaminen vaahto vähentää resonanssia STEP:n sisällä. Erittäin jäykkä ja avohuokoinen materiaali toimii kuvaannollisesti kuin labyrintti. Akustinen melu, joka väistämättä lähtee rungosta kaapin sisäpuolelle, katoaa huokosiin, jolloin teho heikkenee valtavasti, eikä se voi enää vaikuttaa ääneen. Perinteiset eristysmateriaalit eivät pääse lähelläkään tätä vaikutusta.

Kaapin rungon lievä takakallistus tasapainottaa vaihe-eroja keski- ja korkean alueen välillä. Matalat keskialueen elementit ja diskanttikaiuttimet on sijoitettu samalle tasolle etupaneelin kanssa. Deformaatiovaikutuksilla, jotka voivat johtaa hermostuneeseen ääneen, ei ole mitään mahdollisuutta.

Uudelleen suunniteltu jakosuodin ja sen huolella valitut komponentit antavat olennaisen lisäosan luonnolliseen ääneen. Sisäpuolen johdotus sekä laadukkaat WBT™ -kaiutinliittimet, joka on mekaanisesti irrotettu kaapista, ovat myös osa sävykoordinaatiota. Kaikkien näiden yksityiskohtien summa johtaa hämmästyttävään tarkkuuteen ja äänen homogeenisuuteen, mikä ilahduttaa vaativaakin audiofiilia. Ei vähiten sävytasapainonsa ja vaikuttavien dynaamisten ominaisuuksiensa ansiosta, STEP on myös hieno saumaton lisäys takakaiuttimiksi AUDIO PHYSIC -surround-järjestelmään.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 87 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 10 – 120 W
Taajuusvaste: 50 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 175 x 320 x 250 mm
Paino: 13 kg

Värivaihtoehdot:

  • Valkoinen
  • Musta
  • Kirsikka
  • Eebenpuu

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design SQ400 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 155 euroa.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0561/1506/9094/products/FetchImage_0b412d95-ae60-475d-a6cf-537a028eb9cb_498x409.jpg?v=1632830303

Pintakäsittely

valkoinen, musta, Pähkinä, Eebenpuu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.