Accuphase C-2450

Erottuu kilpailijoistaan teknisillä arvoilla sekä musiikkiin uudenlaista selkeyttä tuovalla äänenlaadulla.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase C-2450 -esivahvistin

Kalliimpien mallien tasoista suorituskykyä edullisemmin. Yhdistämällä analogisen AAVA-äänenvoimakkuuden säätöpiirin, C-2850-mallista lainatun modulaarisen esivahvistiteknologian kaksoismonorakenteella sekä ultra-lyhyet signaalitiet C-2450 erottuu kilpailijoistaan ei vain erinomaisilla teknisillä arvoilla (esim. kohinasuhde) vaan myös ilmaisuvoimaisella, musiikkiin uudenlaista selkeyttä tuovalla äänenlaadulla. Säätimien ja kytkimien pehmeän tasainen ja tarkka toiminta, puukyljet ja harjattua alumiinia oleva kansilevy kertovat omistautumisesta ja käytännön ammattitaidosta, jolla jokainen C-2450 on valmistettu. Jännitevahvistuksen taso (LOW, MID, HIGH) ja polariteetti on valittavissa jokaiselle sisäänmenolle erikseen. Lisäominaisuuksia ovat sävynsäädöt (basso: 300 Hz ±10 dB ja diskantti: 3 kHz ±10 dB), subsonic-suodin (10 Hz: –18 dB/oktaavi) ja lähtö >8 ohmin kuulokkeille (2 V / 40 ohms) sekä valinnaiselle phono-kortille takalevyssä varattu asennuspaikka.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (balansoitu/linja): 3 - 200000 Hz +0 -3.0 dB
Harmoninen särö: 0.005%
Oton herkkyys/impedanssi: 252 mV / 20 ohm & 40 ohm (balansoitu)
Antojännite/impedanssi (bal/linja): 2 V 50 ohms
Kohinasuhde: 110 dB
Suurin ulostulo/otto (0.005% THD, 20 - 20000 Hz): 7.0 V / 6.0 V
Minimikuormaimpedanssi: 600 ohms
Vahvistus (max): 18 dB
Mitat: L 465 mm x K 150 mm x S 409 mm
Paino: 19 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.