sennheiser

Saksalaisen Sennheiserin kattavasta kuulokevalikoimasta löydät laadukkaat vaihtoehdot edullisista perusluureista aina parhaimmistoon luokiteltuihin dynaamisiin kuulokkeisiin asti.

Sennheiserin äänentoistollinen anti on hyvin yleispätevä, joten kuulokkeet sopivat hyvin monenlaisille makumieltymyksille ja musiikkigenreille.

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Kun käy läpi Sennheiserin pitkää historiaa, huomaa että on monia asioita, joita se on tehnyt ensimmäisenä maailmassa. Tämä koskee niin Sennheiserin uraauurtavia mikrofoneja kuin kuulokkeitakin.

Kuulokkeiden valmistamisen Sennheiser aloitti komeasti lanseeraamalla vuonna 1968 yrityksen ehkä tunnetuimman tuotteen: maailman ensimmäisen takaa avoimen kuulokkeen HD 414 – edelleen kaikkien aikojen myydyin kuuloke.

Ehkä eniten Sennheiserista, sen suunnittelun tasosta ja kuulokkeiden teknisestä toteutuksesta, kertoo kuitenkin, että monet sen vuosia vanhat kuulokkeet ovat edelleen tuotevalikoimassa. Näin on laita esimerkiksi 1980- ja 90-lukujen taitteessa lanseeratun 500-sarjan (Sennheiser HD-560, HD 565 ja HD 580), jonka jatkoversiot yhä kuuluvat Sennheiserin kuulokkeiden tärkeimpien mallien joukkoon.

HD 600 vuodelta 1997 ja HD 650 vuodelta 2003 ovat niin ikään edelleen tuotannossa ja tarjoavat monille harrastajille lähes parasta ääntä, mitä dynaamisista kuulokkeista on saatavilla.

Viime vuosina Sennheiser on profiloitunut myös huippukuulokkeiden valmistajana. Tällainen on vuonna 2009 esitelty, monien tämän hetken parhaana kuulokkeena pitämä superkuuloke HD 800. Kuuloketta varten Sennheiser kehitti suurimman kuulokkeissa koskaan käytetyn dynaamisen kaiutinelementin. Paranneltu versio HD 800 S ilmestyi 2012.

Eikä unohtaa voi myöskään ”maailman parasta” kuuloketta, Sennheiser Orpheus HE90 -sähköstaattikuuloketta vuodelta 1991, josta siitäkin Sennheiser on nyt julkaissut uuden version HE 1 sille omistetulla putkitoimisella kuulokevahvistimella.

Olipa kyse premium-tason malleista tai äärimmäisistä referensseistä Sennheiserin kuulokkeet ovat ne, joihin muita kuulokkeita verrataan, nyt ja jos historiaa on uskominen, pitkälle tulevaisuuteen.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.