home-slideshow-imm3

1500-luvun maineikkaan taiteilijan ja keksijän mukaan nimetty Rosso Fiorentino (1495 – 1540) haluaa valmistamillaan kaiuttimilla välittää intohimon elävään musiikkiin, akateemisen kiinnostuksen elektroakustiikkaa kohtaan ja jatkuvan pyrkimyksen muodon eleganssiin. Insinööritaito ja estetiikka yhdessä alkuperäisen, luonnollisen äänitapahtuman kanssa.

Vasta saatuaan hyvää palautetta premium- ja referenssi-kaiuttimillaan yrityksen perustaja Francesco Rubenni päätti tiimeineen soveltaa osaamistaan laajemmalle yleisölle suunniteltuihin kaiuttimiin yhtiön tyylistä ja arvoista tinkimättä. Tuloksena oli Classic-sarja Giglio, Pianosa ja Elba-malleilla. Erinomaista vastinetta rahalle tarjoavat kaiuttimet eivät ole liian pieniä, mutta eivät myöskään liian isoja ja päälletyöntyviä.

Yhtälailla hienostuneen tyylikkään Prestige-sarjan kaiuttimissa on tekniikkaa vaativankin musiikin kuuntelun tarpeisiin. Reference-sarjan kaiuttimet edustavat Rosson näkemystä, missä niin tekniikan eleganssi kuin ulkomuodon hienostuneisuus nähdään suorituskyvyn avaimina. Flagship-sarjassa Rosso esittelee mestaritöitään, kaiuttimia joiden kanssa haasteet ovat olleet kovimpia.

Kaikissa Rosso Fiorentinon kaiuttimissa sisäinen johdotus on toteutettu puhtaalla hopeapinnoitetulla kuparikaapelilla, ja liittimet ovat erikoisvalmisteiset Rosso Fiorentino BP-01R (puhdas kupari, rodium-pinta).

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.