slide_inpoleritage_CUFFIE_def

Kolmen audio-entusiastin – Gaetano Zaninin, Gianni Borinaton ja Paolo Andriolon – 1994 perustama Pathos Acoustics hämmästytti harrastajia huomiota herättävillä ja teknisesti omintakeisilla hybridivahvistimilla heti ensimmäisestä vahvistinmallista lähtien. Pathoksesta tuli nopeasti hybridivahvistimien johtava valmistaja, edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Pathoksen hybriditekniikka kulminoitui patentoidussa inPol-tekniikassa. Siihen kuuluu putkilla toteutettu tulosignaalin jännitevahvistus/bufferi sekä puolijohteilla (teho-mosfetit) toteutettu takaisinkytkemätön tehoaste. InPol-vahvistimet toimivat A-luokassa, mutta eivät ole perinteisiä single-ended-vahvistimia, eivätkä myöskään vuorovaihevahvistimia.

InPol-teknologialla Pathos on onnistunut kasvattamaan vahvistimiensa A-luokassa saatavaa tehoa 25- 50% ja pitämään antoimpedanssin samalla alhaisena. Pathoksen vahvistimelle tyypillisesti taajuusvaste on laajakaistainen ja särötasot alhaisia. Ominaista on myös, että putkietuaste ja virranannosta huolehtiva pääteasteelle on virtalähdettä myöten erotettu kokonaan toisistaan.

Siinä missä Pathoksen inPol-vahvistimet toimivat koko tehoalueellaan A-luokassa, Pathoksen perinteiset ei-InPol-vahvistimet toimivat A/AB-luokassa. Niissä yhdistyy Pathoksen fanaattinen pyrkimys löytää, jokaista ykistyiskohtaa myöten, tasapaino tekniikan, toiminnallisuuden ja modernin muotoilun välillä.

Eikä Pathos olisi Pathos, ellei se jatkaisi vahvistimiensa suorituskyvyn parantamista askel askeleelta tavoitteena valmistaa aina vain persoonallisemmin ja tunnistettavammin soivia Pathos-vahvistimia, italialaiseen tapaan perinteitä kunnioittaen. Pathoksen kaikki vahvistimet ja laitteet kootaan käsin Italiassa.

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.