elac

Satavuotias saksalainen elektroniikka-alan yritys Elac aloitti hifikaiuttimien valmistuksen vuonna 1981 ja on siitä lähtien pyrkinyt tuotteissaan yhdistämään sisustukselliset näkökohdat hyvään ääneen ja tinkimättömään viimeistelyyn.

Vuosittain työstään tunnustusta saaneen valmistajan mallisto kattaa kaiuttimet pienimmistä hyllymalleista ja kotiteatteripaketeista edistyksellisiin 500-sarjan kaiuttimiin. Elac-kaiuttimilla on 10 vuoden takuu.

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Aloitettuaan kaiutinvalmistuksen 1984 ELAC oli jo usean vuosikymmenen ajan valmistanut hifi-laitteita kuten klassikkolevysoittimen PW1 vuodelta 1948. ELACin ensimmäinen kaiutininnovaatio oli maineikas ympärisuuntaava 4Pi-diskanttielementti, mutta laajempaan tietoisuuteen laatukaiuttimien valmistajana ELAC nousi vuonna 1993 lanseeraamalla yhtenä ensimmäisistä innovatiivisen, kuulokynnyksen ylittävän ELAC JET -nauhadiskantin. Viimeisin versio, JET 5, löytyy nykyään monista ELACin kaiutinmalleista, ja takaa että diskanttitoisto on nopeaa, dynaamista ja särötöntä.

Alumiinikartion käytöllä basso-keskiäänisissä ELAC on onnistunut siirtämään kartioresonanssin reilusti yli elementin oman toiminta-alueen varmistaen puhtaan, selkeän ja tehokkaan bassotaajuuksien toiston. Joissakin ELACin basso-keskiäänisissä paperikartioon on liimattu kristallipintainen alumiinikupu. Voileipämäinen, jäykkä rakenne pienentää resonansseja ja pitää äänen värittymättömänä.

Andrew Jonesin ELACille suunnitteleman Uni-Fi-tuotesarjan kaiuttimissa on ELACin ensimmäinen konsentrinen kaiutinelementti, joka tasaisen vasteen ja erinomaisen tehonkeston lisäksi tuottaa yhtenäisen säteilykuvion ja äänikuvan myös akselilta sivussa kuunneltuna.

Olipa kyse arvokkaammista highend-kaiuttimista tai edullisista hyllykaiuttimista ELACin aina tyylikkäät kaiutinmallit ovat tinkimättömästi laadukkaista osista valmistettu, elementit teknisesti edistyneitä ja ääni luokkansa ehdotonta kärkeä. Niissä yhdistyy vuosikymmenien takaa periytyvä ammattitaito ja vertaansa vailla oleva arvo.

Debut- ja Uni-Fi-mallisarjojen jälkeen ELAC on jälleen alkanut valmistaa kaiuttimilleen ja subwoofereilleen vahvistinelektroniikkaa. Vahvistimet perustuvat ELACin omaan D-luokan BASH-tekniikkaan. Kaikki ELACin kaiuttimet valmistetaan Kielissä Saksassa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.