dynaudio

Kaiutinelementeillään mainetta niittänyt tanskalainen Dynaudio on monen äänitysalan ammattilaisen ja intohimoisen harrastajan valinta. Eikä ihme – autenttinen ääni ja dynaaminen toisto tuovat tallenteiden parhaat puolet esiin värittymättömästi ja yksityiskohtaisesti. Oma elementtien valmistus antaa etumatkaa muihin ja mahdollistaa aidon tuotekehityksen. Kaikki mallit valmistetaan käsityönä omalla tehtaalla tanskassa.

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Vuonna 1977 perustettu Dynaudio on kansainvälisesti merkittävä kaiutinvalmistaja, jonka laajasta valikoimasta löytyy sopivia malleja niin kotiin, studioihin kuin autoihinkin.

Dynaudion kaiuttimet ovat jokaista yksityiskohtaa myöten tanskalaisella käsityötaidolla valmistettu ja viimeistelty, teknisesti hyvin innovatiivisia sekä äänen aitoutta ja luonnollisuutta korostavia.

Dynaudion kaiuttimien äänenlaadun takaa Skanderborgin tehtaalla itse valmistetut kaiutinelementit.
Dynaudion basso- ja keskiäänisille on yhteistä painevalettu, resonoimaton alumiinirunko, puhekelan sisään upotettu hybridimagneetti, loivat (6dB/okt) jakosuotimet, hallittu suuntavuus (DDC-tekniikka), geometrisesti optimoitu kartioprofiili, mutta ennen kaikkea patentoitu MSP (magnesiumsilikaattipolymeeri) -kartiomateriaali.

Puhdas diskanttitoisto on saatu aikaan Dynaudion maineikkaalla, vapaasti hengittävällä ja öljyvaimennetulla 28mm tekstiilikalotilla alumiinipuhekelalla . Elementeille on oma, cnc-työstetty aluslevy.

Dynaudio on laajentanut tutkimus- ja kehititystyötään mm. sijoittamalla uuteen tutkimuslaboratorioon, jonka kaiuttomassa tilassa kaiuttimet pystytään mittaamaan samanaikaisesti 31 (Bruel & Kjaerin mikrofonit) eri suunnasta.

Tärkeintä Dynaudiolle on kuitenkin säilyttää kauttimiensa dynaudiomaisen luonnollinen ja elävä ääni kaiutinmallista toiseen. Tätä varten uudet kaiutinmallit alistetaan mittaville kuuntelutesteille äänen hienosäätämiseksi ennen lopullista päätöstä äänen väärentämättömyydestä.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.