cardas2

Cardas-johtojen tärkeimmät ominaisuudet voidaan kiteyttää kahteen perusasiaan: resonanssien vaimennukseen sekä ulkopuolisten häiriölähteiden eliminointiin.

Kaapeliguru George Cardaksen oppien mukaisesti kaikki Cardaksen johtimet sisältävät erikoisrakenteen, joka minimoi johtimessa kulkevan virran aiheuttamat ei toivotut resonanssit. Myös ulkopuolisten häiriöiden suodatukseen sekä kontaktipintojen laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota, kaikissa Cardaksen johdoissa käytetään tefloneristeitä sekä rhodium/kultapäällysteisiä liittimiä. Onko Cardas sinun laitteistosi puuttuva lenkki?

 

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Cardakselle kaapeli ei ole pelkkä metallijohto. Jokainen sen kaapeli on useiden pienempien ja suurempien sähköisten, fysikaalisten, mekaanisten ja rakenteellisten osatekijöiden summa. Erityisen tärkeää Cardakselle on johtimessa kulkevan virran äänisignaalia huonontavat vaihtelut, resonanssit, ja niiden eliminointi omintakeisilla kaapeligeometrisilla ratkaisuilla.

Cardas-kaapeleille on kaksi tuotelinjaa: Clear ja Cross. Molemmista löytyy kaapelien koko kirjo välikaapeleista virta- ja digikaapeleihin. Cross-sarjan kaapelit perustuvat Cardaksen alkuperäiseen ”silent cable”-tekniikkaan. Siinä kaapelin johtimen kerroksettaiset säikeet pienenevät johtimen sisäosia kohden määrätyssä suhteessa (kultainen leikkaus) kumoten haitalliset resonanssit vaikuttamatta kuitenkaan kaapelin sähköisiin ominaisuuksiin. Cross-kaapeleissa käytetään eristemateriaalina teflonia sekä jalometallipinnoitettuja kupariliittimiä. Clear-sarjan kaapelit ovat tulosta Cardaksen viimeaikaisesta tutkimustyöstä liittyen dielektrisen eristemateriaalin ja johtimen väliseen velositeettiepäsuhtaan, etenemisnopeuksien yhteensopimattomuuteen. Siksi kaikissa Clear-sarjan kaapeleissa on patentoidun säiegeometrian avulla etenemisnopeudet yhteen sovittava Matched Propagation -johdin. Äänimaailmaltaan neutraalit ja läpikuultavat Clear-kaiutinkaapelit terminoidaan ilman juotosta, kaksivaiheisella puristusprosessilla.

Kaikissa Cardaksen kaapeleissa ja johtimissa käytetään valmistajan omaa puhdasta, kiderakenteen homogeenisuuden säilyttävää kuparia. Koska laadukas kaapeli vaatii myös laadukkaan eristeen, Cardaksen kaapeleissa on hyödynnetty vain parhaita dielektrisiä materiaaleja.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.