ap_banner

 

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

 

35 vuotta High-Endiä

Audio Physic valmistaja jonka kaiuttimet katoavat musiikkiin, prioriteettina heille on musiikin elävöittäminen ja sen tekeminen fyysisesti käsin kosketeltavaksi. Audio Physicin avulla musiikki ei ole vain yksinkertaista toistoa: jokainen pianon kosketus, viulun jousen liike tai kitarariffi herää eloon luoden elävän kylmiä väreitä ihollasi. Audio Physicin kanssa olohuoneestasi tulee konserttisali.

Audio Physic on 35-vuotisen historiansa aikana kirjoittanut hifin historiaa uudelleen useaan otteeseen, kiitos suunnittelija Joachim Gerhardin, joka tunnetaan hifipiireissä lempinimellä ”Taikuri”, sekä nykyisen pääkehittäjän Manfred Diestertichin ansiosta.

Valmistajan ensimmäisistä tuotteista, Avantista ja Virgosta, lanseerattiin markkinoiden ensimmäiset lattiakaiuttimet ja myöhemmin mallisto laajeni Medeaan vuonna 1991, josta tuli legenda hifimaailmassa. Ammattilehdistö kiihkeästi nimesi nämä Medean ”resoluution ihmeenä” sen koskettavan musiikintoiston ja postmodernin suunnittelun ansiosta. Medea-malli pysyikin vuosia maailmanlaajuisena referenssikaiuttimena.

Seuraavaksi julkaistiin ensimmäinen versio nyt jo ikonisesta Cardeas-kaiuttimesta, joka esitteli kuulijoilleen vuonna 1993 ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti koko taajuuskaistan laajan kirjon. Syntyi jälleen uusi referenssikaiutin ja uudet standardit markkinoille asetettiin taas Audio Physicin toimesta.

Audio Physic -tuotteet syntyvät pitkässä ja intensiivisessä prosessissa. Jokainen kaiutin käy läpi satoja kuuntelutestejä. Jokainen komponentti testataan ja niitä parannetaan jatkuvasti niin akustisesta kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Tällä omistautumisella ei luoda vain Audio Physic -referenssimalleja, vaan kaikki kaiuttime läpi linjan.

Audio Physic on edelläkävijöitä uusien materiaalien ja rakenteiden tutkimuksessa sekä soveltamisessa kaiutinkehityksessä. Aina etsiessään entistä autenttisempaa ääntä, Audio Physicilla ei jätetä mitään yksityiskohtia huomaamatta. Audio Physic on tunnettu ensimmäisenä yrityksenä, joka käytti keraamista vaahtoa koteloissa ja osoitti, että väitteet lasista huonona kaiutinmateriaalina on virheellinen.

Vaikka monet valmistajat luottavat nykyään kupolidiskanttielementteihin, Audio Physic on työskennellyt omien alumiinikartio-diskanttielementtien kehittämiseksi jo yli 15 vuoden ajan. Kaiutinelementit ovat tärkeä osa emotionaalista, dynaamista ja vääristymätöntä kuuntelukokemusta. Pääosin itse kehitetyt kaiutinelementtien kotelot ovat vertaansa vailla hifimaailmassa ja ne valmistetaan käsin Saksassa.

Kaikki Audio Physicin kaiuttimet valmistetaan käsin Brilonissa, Sauerlandissa ja Audio Physic onkin tätä nykyä enää yksi viimeisistä saksalaisista kaiutinvalmistajista. Yrityksen pitkäaikaiset tavarantoimittajat tulevat lähialueelta, sillä alueellisuus ja kestävyys ovat iso osa yrityksen DNA:ta.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.