Wilson Audio Sasha DAW

alk. 53990,00

Uuden Sasha DAW (Dave Andrew Wilson) -kaiuttimensuunnittelun taustalla olivat kolmekymmentä vuotta sitten lanseerattu WATT/Puppy ja ensimmäinen Sasha-kaiutin

  

Sasha DAW

Uusi Sasha DAW (Dave Andrew Wilson) -kaiuttimensuunnittelun taustalla olivat kolmekymmentä vuotta sitten lanseerattu WATT/Puppysta ja ensimmäinen Sasha-kaiutin vuodelta 2009. Kolmitiekaiuttimessa on kaksi 20,3 cm bassoäänistä bassorefleksikotelossa, takaa refleksikuormitettu 17,8 cm keskiääninen ja 2,54 cm silkkidome suljetussa kotelossa. Bassoääninen on Alexia Series-2:sen 8 tuuman elementin pohjalta Sasha DAW:n erityistarpeita varten suunniteltu ja kehitetty.

Keskialue- ja diskanttielementit ovat samat kuin WAMM Master Chronosonicissa. Jakosuodin on kokonaan uutta suunnittelua. Basso- ja diskanttikotelossa on käytetty Wilsonin patentoitua X-komposiittimateriaalia kun taas keskialuemoduuli on tehty X- ja S-materiaalin yhdistelmästä. Sasha DAW:n kalibroitu tukirunko mahdollistaa äänen hienosäädön aikaulottuvuudessa. Muutosten ansiosta Sahsa DAW on pienisäröisin ja lineaarisin WATT/Puppyn pohjalta toteutettu kaiutin Wilsonin historiassa. Se on myös edeltäjäänsä helpompi sijoittaa erilaisissa kuunteluhuoneissa. Ihannekaiutin vaativimmillekin musiikinkuuntelijoille.

Wilsonin kaiuttimet on saatavilla useassa eri värissä, Upgrade ja Pearl Gloss lisäveloituksella.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 91 dB @ 1W @ 1 m @1 kHz
Nimellisimpedanssi: 4 ohm / min 2,5 ohm @ 85 Hz
Min. Vahvistinteho: 25 W kanavaa kohden
Taajuusvaste: 20 Hz – 30 kHz +/- 3 dB (huonekeskiarvo)
Mitat (L/K/S): 370 x 1140 x 580 mm
Paino: 107 kg/kpl.

Värivaihtoehdot:

Pintakäsittely

Standard Gloss, Upgrade Gloss, Pearl Gloss

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.