Sennheiser HDVD 800

1999,00

Sennheiser HDVD 800 on kokonaan Saksassa valmistettu laadukas kuulokevahvistin.

  

Olipa kyse premium-tason malleista tai äärimmäisistä referensseistä Sennheiserin kuulokkeet ovat ne, joihin muita kuulokkeita verrataan, nyt ja jos historiaa on uskominen, pitkälle tulevaisuuteen.

Sennheiser HDVD 800 -kuulokevahvistin

Sennheiser HDVD 800 on kokonaan Saksassa valmistettu laadukas kuulokevahvistin. Vahvistin sopii erityisen hyvin yhteen Sennheiserin omien huippukuulokkeiden kuten HD800:n kanssa, mutta mikään ei estä käyttämästä vahvistinta muunmerkkisten kuulokkeiden kanssa luonnollisen ja läpikuultavan äänen aikaan saamiseksi.

Korkeatasoisen da-muuntimensa (Burr-Brown) ansiosta HDVD 800 kykenee toistamaan digitaalista signaalia korkealla 24bit/192kHz resoluutiolla ilman taajuusvastevääristymiä.

Digitaalisille ohjelmalähteille on XLR (AES/EBU) -otto, optinen ja koaksiaalinen (S/PDIF) sekä USB 2.0, kaikki 24bit/192KHz tasoisia. Analogisille äänilähteille on balansoidut symmetriset (XLR) sisääntuloliitännät sekä asymmetriset (RCA), joihin johdettu signaali balansoidaan ennen jatkokäsittelyä. Kuulokkeille on yhteensä neljä lähtöä, joista kaksi symmetrisiä.

Mitat (L x K x S): 216 mm x 55 mm x 324 mm
Taajuusvaste: 0,3 Hz – 100 kHz (-3 dB)
Paino: 2,2 Kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.